Servisni centar | Fotografske usluge | Foto-oprema

Lokacija:

Velebitska 63
21000 Split

Radno vrijeme:

ponedljeljak – petak
9:00 – 17:00

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kako doći do nas

Ako u Split dolazite s automobilom iz smjera Stobreča, na južnom ulazu u grad skrećete sa brze ceste na Poljičku cestu i vozite se 800 metara do križanja Poljičke ceste sa Velebitskom ulicom (na križanju se nalazi zgrada sa natpisom Gradska Sigurnost Split). Tu skrećete desno i vozite se ravno sljedeća 2 kilometra. Naša poslovnica se nalazi stotinjak metara ispod križanja Ulice Bruna Bušića sa Velebitkom na vašoj desnoj strani (na križanju se nalazi nedovršena plava tzv. anićeva zgrada).

Ako u Split dolazite automobilom iz smjera Solina, na sjevernom ulazu u grad skrećete sa brze ceste u Ulicu Domovinskog rata i vozite se ravno sljedećih 2,5 km sve do križanja Ulice Domovinskog rata i Dubrovačke ulice (na križanju se nalazi poslovni neboder Splitske banke). Na tom križanju skrećete lijevo i vozite se 500 metara do križanja Dubrovačke i Velebitske ulice, na kojem opet skrećete lijevo i vozite se još dvjestotinjak metara. Naša poslovnica nalazit će se sa vaše lijeve strane.

Ako ste u Splitu i nemate automobil, najlakši način za doći do nas je gradska autobusna linija broj 9. Povezuje Trajektnu luku i Ravne Njive te prolazi pokraj naše poslovnice svakih 20 minuta, a autobusna stajalištima nalaze se sto metara ispod i iznad naše poslovnice. Autobusna linija broj 9 prolazi preko velikih autobusnih stajališta, kao što su pazar i općina, a iz centra grada do naše poslovnice bit će vam potrebno samo deset minuta.

Lumis - pogled sa ceste 3
Lumis - pogled sa ceste 1
Lumis - pogled sa ceste 2

Naša lokacija