(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Adapter Panasonic Eneloop D

Gdje sam:Home/Baterije i punjači/Adapteri/Adapter Panasonic Eneloop D

Adapter Panasonic Eneloop D

36,00 kn

Eneloop nudi nudi jednostave i praktične plastične adaptere, koji će za trenutak pretvoriti AA bateriju u bateriju C ili D veličine.

Description

Iako je 85% svih potrošnih baterija AA ili AAA veličine, postoje slučajevi u kojima je nužna primjena baterija druge veličine. Druge najčešće dvije veličine su C i D. Tipični primjeri gdje su C i D veličine potrebne su velike lampe ili prijenosni radio.

Za ovakva slučajeve Eneloop nudi nudi jednostave i praktične plastične adaptere, koji će za trenutak pretvoriti AA bateriju u bateriju C ili D veličine. Naravno, Eneloop adapteri se prilagođavaju samo dimenzijama Eneloop baterija, ali ne i električnim karakteristikama.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adapter Panasonic Eneloop D”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top