(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Baterija Hahnel HLX-E6 (Canon LP-E6)

Gdje sam:Home/Baterije i punjači/Baterije/Baterija Hahnel HLX-E6 (Canon LP-E6)

Baterija Hahnel HLX-E6 (Canon LP-E6)

329,00 kn

Baterija Hahnel HLX-E6 je napravljena kao zamjena za Canon LP-E6 bateriju, a karakteriziraju je dugovječnost, veliki kapacitet, pouzdanost, trajnost i izdržljivost.

Description

Baterija Hahnel HLX-E6 (Canon LP-E6) je napravljena kao zamjena za Canon LP-E6 bateriju, a karakteriziraju je dugovječnost, veliki kapacitet, pouzdanost, trajnost i izdržljivost.

Baterija je punjena silikonom što joj daje čvrstu konstrukciju otpornu na udarce sa superiornom zaštitom elektronike te dodatnom električnom izolacijom. Ova baterija je napravljena kako bi izdržala teške uvjete rada profesionalnih te poluprofesionalnih fotografa koji se suočavaju sa ekstremnim uvjetima na terenu.

Hahnel HLX-E6 ne samo da je ravnopravna originalnim baterijama, nego ih nadilazi svojim performansama, izdržljivošću i kvalitetom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baterija Hahnel HLX-E6 (Canon LP-E6)”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top