(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Punjive baterije Eneloop lite – 4 x AAA

Gdje sam:Home/Baterije i punjači/Baterije/Punjive baterije Eneloop lite – 4 x AAA

Punjive baterije Eneloop lite – 4 x AAA

69,00 kn

Komplet od četiri Eneloop lite AAA baterije.

Eneloop Lite punjiva baterija je idealna za uređaje koji nisu veliki potrošači kao što su daljinski upravljači, telefoni ili kompjuterski miševi.

Description

Punjive baterije Panasonic Eneloop lite – 4 x AAA

Eneloop Lite punjiva baterija je idealna za uređaje koji nisu veliki potrošači kao što su daljinski upravljači, telefoni ili neki kompjuterski miševi i tipkovnice.

Lite baterije imaju sve prednosti klasičnih Eneloop baterija – i one su tvornički napunjene i spremne za korištenje odmah po kupovini. Zbog niskog samopražnjenja zadržavaju i do 70% kapaciteta nakon 5. godine nekorištenja.

Razlika između običnih i Lite Eneloop baterija je u kapacitetu i broju ciklusa. Lite baterije se mogu puniti i do 3000 puta što ih čini još ekonomičnijima i dugotrajnijima od standardnih Eneloop baterija.

Punjenje Lite baterija je brže zbog njihovog manjeg kapaciteta, pa je vrijeme punjenja upola kraće.

Lite baterije su oko 30% lakše od standardnih baterija pa su pogodne za uređaje kojima treba veći broj baterija, te kada se mora nositi veći broj baterija.

Punjive baterije se, za razliku od uobičajenih primarnih, po ispražnjenju mogu ponovo napuniti uz pomoć punjača. Na taj način jedna Eneloop punjiva baterija može zamijeniti i do 1000 nepunjivih baterija. Ako je svaki tjedan ispraznite i ponovno napunite, Eneloop bateriju možete koristiti čak 19 godina! Treba li naglasiti koja se ušteda pri tome ostvaruje?

Osim isplativosti, korištenje punjivih baterija bitno utječe i na očuvanje okoliša te prezentira odgovornu životnu orijentaciju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Punjive baterije Eneloop lite – 4 x AAA”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top