(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Punjive baterije Eneloop pro – 2 x AA + kutijica

Gdje sam:Home/Baterije i punjači/Baterije/Punjive baterije Eneloop pro – 2 x AA + kutijica

Punjive baterije Eneloop pro – 2 x AA + kutijica

79,00 kn

Komplet od dvije Eneloop pro AA baterije sa kutijicom.

Extreme baterije su najbolji izbor za korištenje u uređajima koji su veliki potrošači kao što su npr. blicevi, jer ove baterije do sljedećeg punjenja traju gotovo dvostruko duže od običnih baterija. Mogu odlično funkcionirati i u uvjetima ekstremne hladnoće, što je inače pogubno za performane baterija.

Description

Punjive baterije Panasonic Eneloop pro – 2 x AA + kutijica.

Eneloop pro baterije su najbolji izbor za korištenje u uređajima koji su veliki potrošači kao što su npr. blicevi, jer ove baterije do sljedećeg punjenja traju gotovo dvostruko duže od običnih baterija. Mogu odlično funkcionirati i u uvjetima ekstremne hladnoće, što je inače pogubno za performane baterija.

Eneloop baterija je prva „ready-to-use” punjiva baterija na svijetu. Tehnološki je najnaprednija baterija najvećeg svjetskog proizvođača baterija Sanyo.

Zahvaljujući svojim iznimnim svojstvima ona predstavlja kombinaciju najboljih značajki primarnih i punjivih baterija: dugo zadržava kapacitet te je spremna za upotrebu odmah po kupnji („ready-to-use“ svojstvo. Vrhunske performanse omogućuju Eneloop bateriji dulje trajanje, nesmetan rad i pri temperaturama ispod 0°C, te rad na višoj naponskoj razini.

Punjive baterije se, za razliku od uobičajenih primarnih, po ispražnjenju mogu ponovo napuniti uz pomoć punjača. Na taj način jedna Eneloop punjiva baterija može zamijeniti i do 1000 nepunjivih baterija. Ako je svaki tjedan ispraznite i ponovno napunite, Eneloop bateriju možete koristiti čak 19 godina! Treba li naglasiti koja se ušteda pri tome ostvaruje?

Osim isplativosti, korištenje punjivih baterija bitno utječe i na očuvanje okoliša te prezentira odgovornu životnu orijentaciju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Punjive baterije Eneloop pro – 2 x AA + kutijica”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top