Punjive baterije Eneloop pro – 4 x AA + kutijica

Gdje sam:Početna/Baterije i punjači/Baterije/Punjive baterije Eneloop pro – 4 x AA + kutijica

Punjive baterije Eneloop pro – 4 x AA + kutijica

149,00 kn

Komplet od četiri Eneloop pro AA baterije sa kutijicom.

Extreme baterije su najbolji izbor za korištenje u uređajima koji su veliki potrošači kao što su npr. blicevi, jer ove baterije do sljedećeg punjenja traju gotovo dvostruko duže od običnih baterija. Mogu odlično funkcionirati i u uvjetima ekstremne hladnoće, što je inače pogubno za performane baterija.

Opis

Punjive baterije Panasonic Eneloop pro – 4 x AA + kutijica

Eneloop Pro baterije su najbolji izbor za korištenje u uređajima koji su veliki potrošači kao što su npr. blicevi, jer ove baterije do sljedećeg punjenja traju gotovo dvostruko duže od običnih baterija. Mogu odlično funkcionirati i u uvjetima ekstremne hladnoće, što je inače pogubno za performane baterija.

Eneloop baterija je prva „ready-to-use” punjiva baterija na svijetu. Tehnološki je najnaprednija baterija najvećeg svjetskog proizvođača baterija Sanyo.

Zahvaljujući svojim iznimnim svojstvima ona predstavlja kombinaciju najboljih značajki primarnih i punjivih baterija: dugo zadržava kapacitet te je spremna za upotrebu odmah po kupnji. Vrhunske performanse omogućuju Eneloop bateriji dulje trajanje, nesmetan rad i pri temperaturama ispod 0°C, te rad na višoj naponskoj razini.

Punjive baterije se, za razliku od uobičajenih primarnih, po ispražnjenju mogu ponovo napuniti uz pomoć punjača. Na taj način jedna Eneloop punjiva baterija može zamijeniti i do 1000 nepunjivih baterija. Ako je svaki tjedan ispraznite i ponovno napunite, Eneloop bateriju možete koristiti čak 19 godina! Treba li naglasiti koja se ušteda pri tome ostvaruje?

Osim isplativosti, korištenje punjivih baterija bitno utječe i na očuvanje okoliša te prezentira odgovornu životnu orijentaciju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Punjive baterije Eneloop pro – 4 x AA + kutijica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *