(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop pro baterije

Gdje sam:Home/Baterije i punjači/Punjači/Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop pro baterije

Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop pro baterije

329,00 kn

Mikroprocesorski kontroliran brzi punjač Eneloop smart napravljen je za zahtjevne korisnike koji često pune baterije te im je potrebno kraće vrijeme punjenja. Dvije AA baterije napuni za manje od 2 sata.

Description

Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop pro baterije

Mikroprocesorski kontroliran brzi punjač Eneloop smart napravljen je za zahtjevne korisnike koji često pune baterije te im je potrebno kraće vrijeme punjenja. Dvije AA baterije napuni za manje od 2 sata.Utikač je dio kučišta tako da punjač nema kabela.

Ovaj pujač ima mogućnost individualnog punjenja, tako da se svaka ćelija puni posebno, te zaštitu protiv prepunjenja baterija. Napredak punjenja se provjerava te Peak-Cut naponska zaštita zaustavlja punjenje svake baterije koja je postigla maksimalan napon i time produžuje njen vijek trajanja.

Za svaki od 4 kanala za punjenje postoji LED dioda koja svijetli kada puni bateriju, a može se podesiti tako da trepti svaku 1.5 sekundu za regularno punjenje, a svakih 0.5 sekunde za eventualne greške u punjenju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop pro baterije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top