(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop standardne baterije

Gdje sam:Home/Baterije i punjači/Punjači/Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop standardne baterije

Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop standardne baterije

289,00 kn

Mikroprocesorski kontroliran brzi punjač Eneloop smart napravljen je za zahtjevne korisnike koji često pune baterije te im je potrebno kraće vrijeme punjenja. Dvije AA baterije napuni za 2 sata.

Description

Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop standardne baterije

Mikroprocesorski kontroliran brzi punjač Eneloop smart napravljen je za zahtjevne korisnike koji često pune baterije te im je potrebno kraće vrijeme punjenja. Dvije AA baterije napuni za 2 sata. Utikač je dio kučišta tako da punjač nema kabela.

Ovaj punjač ima mogućnost individualnog punjenja, tako da se svaka ćelija puni posebno, te zaštitu protiv prepunjenja baterija. Napredak punjenja se provjerava te Peak-Cut naponska zaštita zaustavlja punjenje svake baterije koja je postigla maksimalan napon i time produžuje njen vijek trajanja.

Za svaki od 4 kanala za punjenje postoji LED dioda koja svijetli kada puni bateriju, a može se podesiti tako da trepti svaku 1.5 sekundu za regularno punjenje, a svakih 0.5 sekunde za eventualne greške u punjenju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Punjač Eneloop smart sa 4 AA Eneloop standardne baterije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top