(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Bljeskalica Sigma EF-610 DG Super

Gdje sam:Home/Bljeskalice i pribor/Medium vanjska bljeskalica/Bljeskalica Sigma EF-610 DG Super

Bljeskalica Sigma EF-610 DG Super

1.499,00 kn

Sa GN 61 pri ISO 100 i 105 mm, bljeskalica Sigma EF-610 DG Super je dizajnirana da radi sa najnovijim TTL sustavom i najpopularnijim SLR fotoaparatima.

Description

Sa GN 61 pri ISO 100 i 105 mm, bljeskalica Sigma EF-610 DG Super je dizajnirana da radi sa najnovijim TTL sustavom i najpopularnijim SLR fotoaparatima. Sadrži automatsku kontrolu ekspozicije za lakše upravljanje. Auto zoom funkcija automatski namješta optimalni kut osvjetljenja u skladu sa žarišnom duljinom objektiva od 24mm do 105 mm. Kada se koristi ugrađeni panel, bljeskalica može dohvatiti i kut od 17 mm.

Bounce svjetla se može lako ostvariti zahvaljujući vertikalnom pomaku od -7 to 90° i rotacijom na desno za 90°, te na lijevo za 180°. Osim automatskom moda, bljeskalica Sigma EF-610 DG Super sadrži i ručno upravljanje koje omogućava namještanje bljeskalice od 1/16 do pune snage. Kada je bljeskalica spremna, svjetlo upozorenja će se upaliti, a razina ekspozicije se može provjeriti u tražilu fotoaparata. Bljeskalica sadrži i funkciju automatskog gašenja koja pomaže u smanjenju potrošnje baterija.

Additional information

Proizvođač

Vrsta bljeskalice

Oznaka bljeskalice

Kompatibilni fotoaparati

, , ,

Montiranje bljeskalice

TTL podrška

Kontrola ekspozicije

,

Vertikalni nagib

Rotacija

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bljeskalica Sigma EF-610 DG Super”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top