(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1

Gdje sam:Home/Bljeskalice i pribor/Mini vanjska bljeskalica/Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1

Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1

469,00 kn

Unatoč svoj kompaktnosti, nova bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1 sadrži raznovrsne karakteristike. Sa GN 26 za ISO 100/21° i 85 mm žarišne duljine nadmašuje ugrađene bljeskalice. Zbog svoje veličine posebno je prilagođena za putovanja te idealan za korištenje sa kompaktnim fotoaparatima.

Description

Unatoč svoj kompaktnosti, nova bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1 sadrži raznovrsne karakteristike. Sa GN 26 za ISO 100/21° i 85 mm žarišne duljine nadmašuje ugrađene bljeskalice.

Zbog svoje veličine posebno je prilagođena za putovanja te idealan za korištenje sa kompaktnim fotoaparatima. Ova bljeskalica također posjeduje LED video rasvjetu sa 2 postavke i mogućnošću vertikalnog ngiba od 90° za bouncanje svjetla.

Integriran u bljeskalicu je i difuzor koji povećava pokrivenost sa 24mm na 85mm koristeći različite dodatke. Kao dodatak TTL funkcionalnosti, ova bljeskalica sadrži i slave funkciju koja omogućava pokretanje bljeskalice iz samog fotoaparata ili druge bljeskalice.

Vrijeme recikliranja traje od 0.3 do 8 sekundi ovisno o izlaznoj snazi, te su dostupne opcije sinkronizacija sa prvom ili drugom zavjesom. Mecablitz 26 AF-1 koristi USB priključak za programsku nadogradnju te koristi dvije AAA baterije a napajanje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top