Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1

Gdje sam:Početna/Bljeskalice i pribor/Mini vanjska bljeskalica/Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1

Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1

469,00 kn

Unatoč svoj kompaktnosti, nova bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1 sadrži raznovrsne karakteristike. Sa GN 26 za ISO 100/21° i 85 mm žarišne duljine nadmašuje ugrađene bljeskalice. Zbog svoje veličine posebno je prilagođena za putovanja te idealan za korištenje sa kompaktnim fotoaparatima.

SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Opis

Unatoč svoj kompaktnosti, nova bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1 sadrži raznovrsne karakteristike. Sa GN 26 za ISO 100/21° i 85 mm žarišne duljine nadmašuje ugrađene bljeskalice.

Zbog svoje veličine posebno je prilagođena za putovanja te idealan za korištenje sa kompaktnim fotoaparatima. Ova bljeskalica također posjeduje LED video rasvjetu sa 2 postavke i mogućnošću vertikalnog ngiba od 90° za bouncanje svjetla.

Integriran u bljeskalicu je i difuzor koji povećava pokrivenost sa 24mm na 85mm koristeći različite dodatke. Kao dodatak TTL funkcionalnosti, ova bljeskalica sadrži i slave funkciju koja omogućava pokretanje bljeskalice iz samog fotoaparata ili druge bljeskalice.

Vrijeme recikliranja traje od 0.3 do 8 sekundi ovisno o izlaznoj snazi, te su dostupne opcije sinkronizacija sa prvom ili drugom zavjesom. Mecablitz 26 AF-1 koristi USB priključak za programsku nadogradnju te koristi dvije AAA baterije a napajanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bljeskalica Metz Mecablitz 26 AF-1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *