(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Softbox Lastolite Ezybox Hotshoe sa nosačem – 38 x 38 cm

Gdje sam:Home/Bljeskalice i pribor/Softboxevi/Softbox Lastolite Ezybox Hotshoe sa nosačem – 38 x 38 cm

Softbox Lastolite Ezybox Hotshoe sa nosačem – 38 x 38 cm

969,00 kn

Softbox Lastolite Ezybox Hotshoe sa nosačem pretvara oštro svjetlo vaše bljeskalice u ugodno mekano svjetlo. Ovaj softbox je dizajniran kako bi pristajao gotovo svim vanjskim bljeskalicama.

Description

Softbox Lastolite Ezybox Hotshoe sa nosačem – 38 x 38 cm pretvara oštro svjetlo vaše bljeskalice u ugodno mekano svjetlo. Ovaj softbox je dizajniran kako bi pristajao gotovo svim vanjskim bljeskalicama.

Ima vanjski i unutarnji difuzijski panel (koji se mogu ukloniti) za ravnomjernu distribuciju svjetla. Lako i brzo je sklopiv, te se može montirati na bilo koji rasvjetni stativ ili stativ za fotoaparate. Kao dodatak, možete koristi i nagibni nosač kako biste lakše usmjerili svjetlo.

Softbox Lastolite Ezybox Hotshoe sa nosačem – 38 x 38 cm – značajke:

  • Idealan za fotografiranje portreta i modnu fotografiju
  • Shoe mount se prilagođava tipu i veličini bljeskalice

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Softbox Lastolite Ezybox Hotshoe sa nosačem – 38 x 38 cm”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top