Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 52 mm

Gdje sam:Početna/Filteri/Protect filteri/Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 52 mm

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 52 mm

89,00 kn

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi predstavlja novu seriju Marumi filtera koji štite vaš objektiv od ogrebotina, prašine, vlage i ostalih vanjskih utjecaja. Ovi filteri također imaju znatno tanji metalni prsten, te su laganiji od svojih prethodnika sa težinom od samo 11g.

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 52 mm predstavlja novu seriju Marumi filtera koji štite vaš objektiv od ogrebotina, prašine, vlage i ostalih vanjskih utjecaja. Ovi filteri također imaju znatno tanji metalni prsten, te su laganiji od svojih prethodnika sa težinom od samo 11g. Metalni prsten posjeduje i prednji navoj koji omogućava pričvršćivanje drugog filtera ili poklopca za objektiv.

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi ima specijalne antirefleksijske premaze koji sprječavaju neželjene efekte kao što su flare i ghosting, te optimizira performanse objektiva u digitalnoj fotografiji. Tanki okvir sprječava ‘vinjetiranje‘ (efekt zatamnjenja kuteva kada se filter vidi u kadru) pa se može koristiti i na ultraširokim objektivima. Ovaj filter dolazi u kompaktnom ekološkom pakiranju te su izrađeni od materijala koji u sebi ne sadrže tragove olova.

Značajke:

Specijalni premazi
Površina filtera premazana je niskoreflektirajućim premazom za digitalne kamere i fotoaparate za smanjivanje ili uklanjanje ‘flare’ i ‘ghosting’ efekata.

Matirani crni vanjski rub
Vanjski rub obojan je u mat crnu boju kako bi se smanjile i uklonile refleksije svjetla.

Specijalni okvir
“Satenski” okvir dodatno umanjuje mogućnost refleksija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 52 mm”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *