(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 77 mm

Gdje sam:Home/Filteri/Protect filteri/Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 77 mm

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 77 mm

179,00 kn

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi predstavlja novu seriju Marumi filtera koji štite vaš objektiv od ogrebotina, prašine, vlage i ostalih vanjskih utjecaja. Ovi filteri također imaju znatno tanji metalni prsten, te su laganiji od svojih prethodnika sa težinom od samo 11g.

Categories: , Tags: ,

Description

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 77 mm predstavlja novu seriju Marumi filtera koji štite vaš objektiv od ogrebotina, prašine, vlage i ostalih vanjskih utjecaja. Ovi filteri također imaju znatno tanji metalni prsten, te su laganiji od svojih prethodnika sa težinom od samo 11g. Metalni prsten posjeduje i prednji navoj koji omogućava pričvršćivanje drugog filtera ili poklopca za objektiv.

Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi ima specijalne antirefleksijske premaze koji sprječavaju neželjene efekte kao što su flare i ghosting, te optimizira performanse objektiva u digitalnoj fotografiji. Tanki okvir sprječava ‘vinjetiranje‘ (efekt zatamnjenja kuteva kada se filter vidi u kadru) pa se može koristiti i na ultraširokim objektivima. Ovaj filter dolazi u kompaktnom ekološkom pakiranju te su izrađeni od materijala koji u sebi ne sadrže tragove olova.

Značajke:

Specijalni premazi
Površina filtera premazana je niskoreflektirajućim premazom za digitalne kamere i fotoaparate za smanjivanje ili uklanjanje ‘flare’ i ‘ghosting’ efekata.

Matirani crni vanjski rub
Vanjski rub obojan je u mat crnu boju kako bi se smanjile i uklonile refleksije svjetla.

Specijalni okvir
“Satenski” okvir dodatno umanjuje mogućnost refleksija.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zaštitni filter Fit+Slim Lens Protect Marumi – 77 mm”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top