Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 77 mm

Gdje sam:///Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 77 mm

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 77 mm

209,00 kn

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi čuva prednje staklo objektiva od grebanja, udaraca, mehaničkih oštećenja, prašine, vlage, tekućine i ostalih štetnih vanjskih utjecaja. Korištenjem zaštitnog filtera se uvelike smanjuje mogućnost oštećenja prednjeg elementa (prednje leće) objektiva, a bez degradiranja slike.

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 77 mm čuva prednje staklo objektiva od grebanja, udaraca, mehaničkih oštećenja, prašine, vlage, tekućine i ostalih štetnih vanjskih utjecaja. Korištenjem zaštitnog filtera se uvelike smanjuje mogućnost oštećenja prednjeg elementa (prednje leće) objektiva, a bez degradiranja slike.

DHG Protect filter ima specijalne antirefleksijske premaze koji sprječavaju neželjene efekte kao što su ‘flare’ i ‘ghosting’, te optimizira performanse objektiva u digitalnoj fotografiji. Tanki prsten sprječava ‘vinjetiranje’ (efekt zatamnjenja kuteva kada se filter vidi u kadru) pa se može koristiti i na ultraširokim objektivima u kombinaciji sa ‘Full Frame’ senzorima.

Kvaliteta izrade DHG Protect filtera je na visokom nivou pa je propusnost svjetlosti velika i ne dolazi do degradacije slike.

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 77 mm – značajke:

Specijalni premazi
Površina filtera premazana je niskoreflektirajućim premazom za digitalne kamere i fotoaparate za smanjivanje ili uklanjanje ‘flare’ i ‘ghosting’ efekata.

Matirani crni vanjski rub
Vanjski rub obojan je u mat crnu boju kako bi se smanjile i uklonile refleksije svjetla.

Specijalni okvir
“Satenski” okvir dodatno umanjuje mogućnost refleksija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 77 mm”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *