Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 95 mm

Gdje sam:Home/Filteri/Protect filteri/Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 95 mm

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 95 mm

769,00 kn

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi čuva prednje staklo objektiva od grebanja, udaraca, mehaničkih oštećenja, prašine, vlage, tekućine i ostalih štetnih vanjskih utjecaja. Korištenjem zaštitnog filtera se uvelike smanjuje mogućnost oštećenja prednjeg elementa (prednje leće) objektiva, a bez degradiranja slike.

Categories: , Tags: ,

Description

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 95 mm čuva prednje staklo objektiva od grebanja, udaraca, mehaničkih oštećenja, prašine, vlage, tekućine i ostalih štetnih vanjskih utjecaja. Korištenjem zaštitnog filtera se uvelike smanjuje mogućnost oštećenja prednjeg elementa (prednje leće) objektiva, a bez degradiranja slike.

DHG Protect filter ima specijalne antirefleksijske premaze koji sprječavaju neželjene efekte kao što su ‘flare’ i ‘ghosting’, te optimizira performanse objektiva u digitalnoj fotografiji. Tanki prsten sprječava ‘vinjetiranje’ (efekt zatamnjenja kuteva kada se filter vidi u kadru) pa se može koristiti i na ultraširokim objektivima u kombinaciji sa ‘Full Frame’ senzorima.

Kvaliteta izrade DHG Protect filtera je na visokom nivou pa je propusnost svjetlosti velika i ne dolazi do degradacije slike.

Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 95 mm – značajke:

Specijalni premazi
Površina filtera premazana je niskoreflektirajućim premazom za digitalne kamere i fotoaparate za smanjivanje ili uklanjanje flare i ghosting efekata.

Matirani crni vanjski rub
Vanjski rub obojan je u mat crnu boju kako bi se smanjile i uklonile refleksije svjetla.

Specijalni okvir
“Satenski” okvir dodatno umanjuje mogućnost refleksija.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zaštitni filter DHG Lens Protect Marumi – 95 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *