Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom

Gdje sam:///Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom

Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom

349,00 kn

Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom uvelike olakšava rad i sa najkompliciranijim snimkama, a uz to je dizajniran za laku prenosivost i još lakše korištenje.

Opis

Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom uvelike olakšava rad i sa najkompliciranijim snimkama, a uz to je dizajniran za laku prenosivost i još lakše korištenje. Ovaj selfie stick/monopod je napravljen kao idealan dodatak kompaktnim fotoaparatima, a zaobljena gumena ručka te remen za zglob jamče sigurnost, a ujedno pružaju potpunu slobodu za brz rad.

Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom je iznimno lagan, i kompaktan. Cijeli monopod napravljen je od aluminija i tehnopolimera što osim lakoće osigurava i čvrstinu. Može nositi težinu od 1 kilograma bez ikakvih roblema, a ima i gumenu navlaku na dnu za dodatnu stabilnost.

Prilgodljivost je još jedna od prednosti ovog monopoda. Standardni 1/4 navoj na vrhu i na dnu ovog monopoda omogućavaju promjenu konfiguracije u trenu tako da malu kuglastu glavu sa lakoćom možete prebaciti sa jedne strane monopoda na drugu. Ovaj monopod se lako pretvara u selfie stick kada je to potrebno, a GoPro adapter ga čini komptibilnim sa cijelim nizom kamera.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *