(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom

Gdje sam:Home/Pribor/Držači i selfie stickovi/Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom

Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom

349,00 kn

Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom uvelike olakšava rad i sa najkompliciranijim snimkama, a uz to je dizajniran za laku prenosivost i još lakše korištenje.

Description

Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom uvelike olakšava rad i sa najkompliciranijim snimkama, a uz to je dizajniran za laku prenosivost i još lakše korištenje. Ovaj selfie stick/monopod je napravljen kao idealan dodatak kompaktnim fotoaparatima, a zaobljena gumena ručka te remen za zglob jamče sigurnost, a ujedno pružaju potpunu slobodu za brz rad.

Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom je iznimno lagan, i kompaktan. Cijeli monopod napravljen je od aluminija i tehnopolimera što osim lakoće osigurava i čvrstinu. Može nositi težinu od 1 kilograma bez ikakvih roblema, a ima i gumenu navlaku na dnu za dodatnu stabilnost.

Prilgodljivost je još jedna od prednosti ovog monopoda. Standardni 1/4 navoj na vrhu i na dnu ovog monopoda omogućavaju promjenu konfiguracije u trenu tako da malu kuglastu glavu sa lakoćom možete prebaciti sa jedne strane monopoda na drugu. Ovaj monopod se lako pretvara u selfie stick kada je to potrebno, a GoPro adapter ga čini komptibilnim sa cijelim nizom kamera.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Selfie stick i monopod Manfrotto Compact Xtreme 2 u 1 sa GoPro adapterom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top