(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Mini stativ Pixi i univerzalni držač za smratphone

Gdje sam:Home/Pribor/Držači i selfie stickovi/Mini stativ Pixi i univerzalni držač za smratphone

Mini stativ Pixi i univerzalni držač za smratphone

259,00 kn

 

  • Lagan, intuitivan i jednostavan za korištenje
  • Mini stativ za kompakte i smartphone
  • Držač za smartphone sa 1/4″ utorima
  • Zaključavanje glave pritiskom na tipku

Description

Mini stativ Pixi i univerzalni držač za smratphone

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto je dizajniran kako bi lako namjestili svoj mobitel na stativ ili monopod dok snimate fotografije ili videe. Dva utora sa 1/4″ navojem od kojih je jedan na dnu, a jedan na stražnjem dijelu držača, služe kako bi mogli namjestiti svoj mobitel u više različitih položaja.

Ima i dva slikonska jastučića za sigurniji stisak, a može držati i mobitel koji ima masku ili futrolu.

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto služi i kao postolje za vaš mobitel zahvaljujući nogici koja se može izvući na pozadini držača. Kompatibilan je sa svakim mobitelom do 8,23 cm širine. Idealan je za grupne fotografije, selfije i druge situacije koje zahtijevaju hands-free operacije.

Mini stativ Manfrotto PIXI je savršen stativ za kompaktne i manje DSLR fotoaparate. Dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe svih koji su u potrazi za malim, laganim i prenosivim stativom koji je jednostavan za korištenje.

PIXI je mini stativ, idealan za postizanje kvalitetnih fotografija i video snimaka ako ne želite nositi veliki i teški stativ, a možete ga koristiti i kao držač za podignuti fotoaparat iznad ljudi (npr. na koncertu). Glava stativa zaključava se i otključava pritiskom na tipku tako da za tren možete promijeniti položaj kamere.

PIXI ima minimalistički dizajn te je izrađen od nehrđajućeg čelika i kvalitetnog matiranog Adapto završnog sloja. Uz to, kontrukcija mu je čvrsta i pruža sigurnu bazu u svakoj situaciji, a gumene nožice jamče stabilnost bez proklizavanja na bilo kojoj podlozi.

Zahvaljujući standardnom ¼” navoju vijka na glavi stativa, te izvrsnoj stabilnosti, PIXI se može koristiti s velikim brojem digitalnih uređaja, s većinom kompaktnih fotoaparata, pa čak i sa entry level DSLR fotoaparatima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini stativ Pixi i univerzalni držač za smratphone”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top