(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Selfie stick Manfrotto Offroad stunt pole medium sa kuglastom glavom

Gdje sam:Home/Pribor/Držači i selfie stickovi/Selfie stick Manfrotto Offroad stunt pole medium sa kuglastom glavom

Selfie stick Manfrotto Offroad stunt pole medium sa kuglastom glavom

459,00 kn

Selfie stick Manfrotto Offroad stunt pole medium sa kuglastom glavomvam omogućava da uhvatite svaki trenutak i podijelite svoje avanture.

Description

Selfie stick Manfrotto Offroad stunt pole medium sa kuglastom glavomvam omogućava da uhvatite svaki trenutak i podijelite svoje avanture. Balansirajući težinu i doseg ovaj selfie stick će vam pomoći da napravite pravu snimku svaki put.

Uz visoke performanse te iznimno lagan dizajn, Manfrotto Offroad pole ima tri sekcije te je izrađen od fiberglassa u kombinaciji sa posebnom vrstom smole kako bi bio posebno čvrst. Težak je samo 120 grama, a može podnijeti opterećenje do 1 kilograma. Kada je sklopljen, dug je samo 32 cm, a izvučen doseže 90 cm što ga čini kompaktnim i idealnim u svakoj situaciji.

Ovaj selfie stick dolazi sa malom kuglastom glavom izrađenom od aluminija, koja je napravljena za korištenje sa kompaktnim fotoaparatima i akcijskim kamerama. Univerzalni 1/4″ utor na dnu glave omogućava kompatibilnost sa cijelim nizom monopoda i stativa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Selfie stick Manfrotto Offroad stunt pole medium sa kuglastom glavom”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top