(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto TwistGrip

Gdje sam:Home/Pribor/Držači i selfie stickovi/Univerzalni držač za smartphone Manfrotto TwistGrip

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto TwistGrip

349,00 kn

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto TwistGrip je dizajniran za korisnike smartphonea zainteresirane za fotografiju koji žele proširiti potencijal svog uređaja.

Description

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto TwistGrip je dizajniran za korisnike smartphonea zainteresirane za fotografiju koji žele proširiti potencijal svog uređaja. Ovaj držač spaja bilo koji smarthphone na bilo koji tip podrške funkcionirajući kao baza modularnog foto sustava.

Njegov utor sa 1/4″ navojem te cold shoe utor za rasvjetu pružaju mogućnost različitih konfiguracija sa različitom foto-opremom kako bi vam olakšao postizanje željenog rezultata.

Čvrsto i sigurno tijelo od aluminija je u potpunosti izrađeno u Italiji što jamči visoku kvalitetu konstrukcije i podrške vašem smartphoneu dok snimate ili fotografirate. Vijek i ručica za zaključavanje blokiraju vaš smartphone u željenom položaju u samo par jednostavnih koraka.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Univerzalni držač za smartphone Manfrotto TwistGrip”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top