(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto

Gdje sam:Home/Pribor/Držači i selfie stickovi/Univerzalni držač za smartphone Manfrotto

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto

79,00 kn

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto je dizajniran kako bi lako namjestili svoj mobitel na stativ ili monopod dok snimate fotografije ili videe.

Description

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto je dizajniran kako bi lako namjestili svoj mobitel na stativ ili monopod dok snimate fotografije ili videe. Dva 1/4″ ženska navoja od kojih je jedan na dnu, a jedan na stražnjem dijelu držača, služe kako bi mogli namjestiti svoj mobitel u više različitih položaja.

Ima i dva slikonska jastučića za sigurniji stisak, a može držati i mobitel koji ima masku ili futrolu.

Univerzalni držač za smartphone Manfrotto služi i kao postolje za vaš mobitel zahvaljujući nogici koja se može izvući na pozadini držača. Kompatibilan je sa svakim mobitelom do 8,23 cm širine. Idealan je za grupne fotografije, selfije i druge situacije koje zahtijevaju hands-free operacije.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Univerzalni držač za smartphone Manfrotto”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top