(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Kalibrator Datacolor Spyder5ELITE

Gdje sam:Home/Pribor/Kalibratori/Kalibrator Datacolor Spyder5ELITE

Kalibrator Datacolor Spyder5ELITE

2.049,00 kn

Datacolor Spyder5ELITE kalibrator monitora postiže najveći nivo kontrole kako bi osigurao najprecizniji i najtočniji prikaz boja na zaslonu vašeg monitora.

Categories: , Tags: ,

Description

Datacolor Spyder5ELITE kalibrator monitora postiže najveći nivo kontrole kako bi osigurao najprecizniji i najtočniji prikaz boja na zaslonu vašeg monitora.

Točan prikaz boja
Ekspertna kalibracija boja za laptope, desktope i projektore sa kontrolom ambijentalnog svjetla i neograničenim postavkama za gamu, white point i napredni balans sive.

Vjerni prikaz boja – na zaslonu i u printu
Oslobodite se frustracija uzrokovanih nepoklapanjem boja ispisa sa bojom zaslona. Spyder5ELITE određuje optimalnu svjetlinu zaslona monitora tako da možete vidjeti fine detalje u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima fotografije, osiguravajući da se boje na monitoru poklapaju sa bojama u printu.

Kontrola ambijentalnog svjetla
Datacolor Spyder5ELITE ima ugrađeni senzor za ambijentalnog svjetla koji kontinuirano mjeri svjetlosne uvjete u prostoriji te vas obavještava o promjeni između 5 razina ambijentalnog svjetla. Možete se odlučiti za modifikaciju postavki vašeg kalibratora ili prilagodbe ambijentalnog svjetla kako bi se osigurale optimalne boje na zaslonu i u printu.

Lakoća korištenja
Datacolor Spyder5ELITE proces kalibracije je brz i lagan. Vodič sa naprednim postavkama vas vodi kroz proces kalibracije, a nakon toga i kroz procjenu vaše fotografije. Procijenite točnost prikaza boja vašeg monitora korištenjem ChcekALL značajke i ako je potrebno pokrenite ReCAL značajku kako bi rekalibrirali u minutama.

Tehnologija sutrašnjice
Nova generacija Spyder tehnologije dolazi sa mjeračem boje koji je kompaktan, prenosiv i zaštićen. Spyder5 optički motor sa 7 senzora je redizajniran kako bi pružio do 55% poboljšanje u tonalitetu, što rezultira boljim prikazom detalja i gradijenata.

Personalizirani „Before and After“ sa SpyderProof softwareom
Pregledajte razlike u nijansama sa „Before and After“ procjenom rezultata kalibracije, koristeći vlastite fotografije ili profesionalne Datacolor kompozitne fotografije. SpyderProof software vam daje konkretan dokaz da vaš monitor postiže precizan i točan prikaz boja.

Napredna kontrola za kalibraciju više monitora
SpyderMatch i SpderTune su dvije napredne značajke koje omogućavaju fino ugađanje svih studio monitora uspoređujući svjetlinu, gamut te White Point. Te kontrole vam pružaju ultimativnu fleksibilnost kako bi svaki vaš monitor izgledao identično.

Ekspertna kontrola
Sa značajkama poput finog ugađanja sive te neograničenog izbora za svjetlinu, gamut i kontrast, Spyder5ELITE pruža ultimativnu kontrolu za kalibraciju što rezultira u savršeno kalibriranom monitoru. Bilo da koristite jednostavni vodič ili Expert Console, možete biti pouzdani da koristite najbolje dostupne alate kako bi bili sigurni da su boje koje vidite na ekranu točne i da se poklapaju sa onima u printu.

Analiza zaslona
Spyder5ELITE uključuje snažni modul koji omogućava potpunu karakterizaciju monitora te praćenje performansi kroz vrijeme uz izvještavanje. Softver omogućava usporedbu gamuta između zaslona i standardnog prostora boja, analizu i graf svjetline te uniformiranosti boja, mjerenje krivulja tonaliteta, te mjerenje i prikaz grafa. Svi ovi alati vam omogućavaju jednostavan način praćenja performansi vašeg laptopa ili stolnog zaslona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalibrator Datacolor Spyder5ELITE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top