(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Kalibrator Datacolor Spyder5PRO

Gdje sam:Home/Pribor/Kalibratori/Kalibrator Datacolor Spyder5PRO

Kalibrator Datacolor Spyder5PRO

1.419,00 kn

Datacolor Spyder5PRO kalibrira boje vašeg monitora na način da ih prilagođava industrijskim standardima kako bi bile što vjernije stvarnim bojama. Spyder5 Pro namijenjen je fotografima i kreativcima kojima je bitno da se boje na monitoru poklapaju sa onima u printu.

Categories: , Tags: ,

Description

Datacolor Spyder5PRO kalibrira boje vašeg monitora na način da ih prilagođava industrijskim standardima kako bi bile što vjernije stvarnim bojama. Spyder5PRO kalibrator namijenjen je fotografima i kreativcima kojima je bitno da se boje na monitoru poklapaju sa onima u printu.

Točan prikaz boja
Oslobodite se frustracija uzrokovanih nepoklapanjem boja na vašem printu sa bojama na monitoru. Spyder5 PRO određuje optimalnu svjetlinu monitora tako da možete vidjeti sitne detalje u tamnim ili svijetlim dijelovima fotografije, osiguravajući time boje na vašem monitoru budu jednake onima u printu.

Senzor ambijentalnog svjetla
Integrirani senzor ambijentalnog svjetla kontinuirano mjeri rasvjetne uvjete prostrije u kojoj se nalazi te vas obavještava ako je došlo do promjene među tri razine ambijentalnog svjetla. Tada možete prilagoditi postavke kalibratora ili podesiti rasvjetu u prostoriji kako bi osigurali optimalan prikaz boja.

Brz i jednostavan
Datacolor Spyder5PRO software je iznimno lagan za upotrebu, sa jednostavnim vodičem kroz 5 minutni proces kalibracije, na svim vašim laptop ili desktop monitorima. Nakon inicijalne kalibracije možete obavljati brze mjesečne kalibracije kako bi boje bile konzistentne.

Napredna tehnologija
Spyder tehnologija nove generacije dolazi sa mjeračem boje koji je kompaktan, lako prenosiv i zaštićen. Redizajnirani i patentirani optički motor sadrži 7 optičkih detektora, što omogućava 55% poboljšanje tonaliteta, što rezultira boljim prikazom detalja i gradijenata.

Personalizirani „Before and After“ sa SpyderProof softwareom
Pregledajte razlike u nijansama sa „Before and After“ procjenom rezultata kalibracije, koristeći vlastite fotografije ili profesionalne Datacolor kompozitne fotografije. SpyderProof software vam daje konkretan dokaz da vaš monitor postiže precizan i točan prikaz boja.

Analiza zaslona
Bitno je poznavati značajke vašeg zaslona kada radite posao ovisan o točnom prikazu boja. Upoznajte se sa performansama vašeg zaslona pomoću analize zaslona koja omogućava usporedbu boje, svjetline, kontrasta, gamuta i ostalih značajki na svim laptot i desktop monitorima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalibrator Datacolor Spyder5PRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top