(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Kompaktni fotoaparat Canon PowerShot SX610 HS

Gdje sam:Home/Fotoaparati/Kompaktni fotoaparati/Kompaktni fotoaparat Canon PowerShot SX610 HS

Kompaktni fotoaparat Canon PowerShot SX610 HS

1.329,00 kn

Za plaćanje karticama cijena iznosi 1439 kn.

PowerShot SX610 HS

Snimite jasne fotografije svih bitnih trenutaka zahvaljujući snažnom zumiranju od 18x u tankom, džepnom dizajnu. Jednostavno dijelite kvalitetne fotografije i videozapise Wi-Fi vezom s podrškom za NFC.

Prednosti

  • Približite se udaljenim detaljima uz tanki, džepni fotoaparat sa zumiranjem od 18x
  • Oštre fotografije i stabilni videozapisi uz inteligentnu stabilizaciju slike
  • Jednostavno dijeljenje sa pametnim telefonima i društvenim mrežama
  • Značajka za jednostavno kreativno snimanje pomoći će vam da pronađete skrivenog umjetnika u sebi
  • Snimite sjajne Full HD videozapise dodirom tipke

Description

Kompaktni fotoaparat Canon PowerShot SX610 HS

Canon PowerShot SX610 HS – Snimite jasne fotografije svih bitnih trenutaka zahvaljujući snažnom zumiranju od 18x u tankom, džepnom dizajnu. Jednostavno dijelite kvalitetne fotografije i videozapise Wi-Fi vezom s podrškom za NFC.

Približite se – proširite kadar

Približite se akciji te snimite čak i udaljene objekte s impresivnom razinom detalja pomoću ovog tankog i profinjenog fotoaparata s optičkim zumiranjem od 18x. Zahvaljujući izuzetno širokokutnom objektivu od 25 mm, savršen je za snimanje velikih grupnih fotografija te prekrasnih krajolika. Osim toga, toliko je malen da ga možete jednostavno nositi sa sobom, bez obzira jeste li kod kuće ili na odmoru.

Oštri rezultati svaki put

Zahvaljujući inteligentnom optičkom stabilizatoru slike ne trebate brinuti da će podrhtavanje fotoaparata uništiti rezultate. Ovaj fotoaparat osigurava oštre, detaljne fotografije i videozapise, čak i kada snimate pri punom zumiranju ili iz ruke pri slabom osvjetljenju.

Jednostavno povezivanje uz Wi-Fi

Uživajte u slobodi koju pruža Wi-Fi veza. Prebacite fotografije i videe na društvene mreže izravno s fotoaparata ili ih pak prebacite sa pametnog telefona ili tableta koji podržava NFC. Aplikacija Canon Camera Connect omogućava udaljenu kontrolu fotoaparata pomoću pametnog telefona, ali i praktično sigurnosno kopiranje na računalo i pametni telefon te u cloud, zahvaljujući opciji za sinkronizaciju slika. U kombinaciji s uređajem Canon Connect Station možete uživati u prikazivanju fotografija i videozapisa članovima obitelji i prijateljima na HD televizoru, a možete ih i jednostavno podijeliti s ostatkom svijeta putem društvenih mreža i albuma na mreži kao što je irista.

Jednostavno kadriranje ljudi

Canon PowerShot SX610 HS može samostalno pronaći i pratiti lica na vašim snimkama. Jednostavno pritisnite tipku i značajka za automatsko zumiranje automatski će podesiti zumiranje za optimalno kadriranje jednog čovjeka ili više ljudi.

Izvanredni detalji za najbolje uspomene

Uživajte u izvanrednoj kvaliteti i detaljnim snimkama. Zahvaljujući senzoru s 20,2 megapiksela, možete kreirati zapanjujuće printeve s impresivnom razinom detalja.

Jasne snimke pri svakom osvjetljenju

Danju ili noću, snimke će biti upravo onakve kakvima ih pamtite. HS sustav Canon PowerShot SX610 HS fotoaparat pruža jasnije rezultate, čak i pri slabom osvjetljenju, pa je lako snimiti pravi ugođaj dragocjenih trenutaka bez upotrebe bljeskalice ili stativa.

Realistični filmovi nadohvat ruke

Snimanje odličnih filmova je lako. Jednim pritiskom tipke možete snimati vrhunske Full HD videozapise pri brzini od 30 fps u MP4 formatu, u kojima ćete moći uživati na raznim uređajima. Zahvaljujući inteligentnom stabilizatoru slike, možete snimati u pokretu i uživati u vrhunskim, oštrim snimkama.

Zapanjujuće snimke s lakoćom

Uz Smart Auto načinu rada možete snimati fantastične fotografije ili videozapise bez napora. Hybrid Auto omogućava izradu zabavnih pregleda videozapisa u HD (720p) razlučivosti sa svim materijalima snimljenima tog dana.

Poboljšajte svoje kreativne vještine

Iznenadite obitelj i prijatelje svojom kreativnošću. Način rada Creative Shot inteligentno snima šest snimaka istog objekta uz razne umjetničke efekte. Istražite širok asortiman kreativnih filtera.

Go to Top