Ruksak Manfrotto Windsor MB LF-WN-BP

Gdje sam:Početna/Foto torbe i ruksaci/Ruksaci/Ruksak Manfrotto Windsor MB LF-WN-BP

Ruksak Manfrotto Windsor MB LF-WN-BP

1.049,00 kn

Ruksak Manfrotto Windsor ima izmjenjivi podstavljeni interni pretinac koji može nositi DSLR sa 70-200 mm objektivom te 2 dodatna objektiva. Foto-oprema vam je uvijek lako dostupna zahvaljujući bočnom otvoru, a vaše osobne stvari su uvijek sigurne u gornjem dijelu ruksaka.

Opis

Ruksak Manfrotto Windsor MB LF-WN-BP je moderno dizajniran klasik koji je savršen za nošenje foto-opreme. Sa svojim retro izgledom, detaljima od prave kože i elegantnom kombinacijom tkanina, ovaj ruksak je idealan za izlete. Podstavljeena unutrašnjost torbe ukrašena je kariranim uzorkom, čime se odaje počast bezvremenskom Britanskom stilu.

Ruksak Manfrotto Windsor ima izmjenjivi podstavljeni pretinac koji može nositi DSLR sa 70-200 mm objektivom te 2 dodatna objektiva. Foto-oprema vam je uvijek lako dostupna zahvaljujući bočnom otvoru, a vaše osobne stvari su uvijek sigurne u gornjem dijelu ruksaka. Pretinac za foto-opremu se može izvući tako se ovaj foto ruksak lako pretvara u standardni ruksak. Ima i podstavljeni pretinac za 15“ laptop te dva kožna remena za nošenje stativa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ruksak Manfrotto Windsor MB LF-WN-BP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *