(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Ruksak National Geographic Africa Medium NG A5290

Gdje sam:Home/Foto torbe i ruksaci/Ruksaci/Ruksak National Geographic Africa Medium NG A5290

Ruksak National Geographic Africa Medium NG A5290

989,00 kn

Ruksak National Geographic Africa Medium NG A5290 može nositi sve vaše osnovne potrepštine u gornjem dijelu zahvaljujući skrivenom i izmjenjivom pretincu koji dijelu ruksak u dva dijela. Vaša foto i video oprema, kao što je DSLR fotoaparat, dodatni objektivi i foto oprema, biti će sigurno zaštićeni u posebnom pretincu, kojem se lako pristupa kroz prednji pretinac.

Description

Ruksak National Geographic Africa Medium NG A5290 može nositi sve vaše osnovne potrepštine u gornjem dijelu zahvaljujući skrivenom i izmjenjivom pretincu koji dijelu ruksak u dva dijela. Vaša foto i video oprema, kao što je DSLR fotoaparat, dodatni objektivi i foto oprema, biti će sigurno zaštićeni u posebnom pretincu, kojem se lako pristupa kroz prednji pretinac. Također, u ovom ruksaku možete pronaći mjesta za vaš stativ ili laptop. Pronaći ćete još mnogo skrivenih pretinaca na vanjskom i unutarnjem dijelu ruksaka.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ruksak National Geographic Africa Medium NG A5290”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top