(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Sling ruksak Manfrotto Advanced Active Sling 1

Gdje sam:Home/Foto torbe i ruksaci/Sling ruksaci i torbe/Sling ruksak Manfrotto Advanced Active Sling 1

Sling ruksak Manfrotto Advanced Active Sling 1

589,00 kn

Sling ruksak Manfrotto Advanced Active 1 je dizajniran za nošenje i zaštitu DSLR fotoaparata sa spojenim standardnim zoom objektivom, 2 dodatna objektiva i bljeskalice. Može nositi i Midi HDTV kameru sa dodatcima.

Description

Sling ruksak Manfrotto Advanced Active Sling 1 je dizajniran za nošenje i zaštitu DSLR fotoaparata sa spojenim standardnim zoom objektivom, 2 dodatna objektiva i bljeskalice. Može nositi i Midi HDTV kameru sa dodatcima.

Sling ruksak Manfrotto Advanced Active Sling 1 drži DSLR u položaju koji omogućava brzo izvlačenje u svakom trenutku. Ovaj ruksak se može nositi straga na leđima ili sprijeda na torzu. Zahvaljujući naramenici koji omogućava brzu promjenu položaja ruksaka, vaš fotoaparat je uvijek na dohvat ruke.

Glavni pretinac može nositi DSLR srednje veličine sa spojenim zoom objektivom i gripom, a podstavljeni razdjelnici mogu se pomicati kako bi se prostor bolje prilagodio dodatnim objektivima, bljeskalici ili drugim dodatcima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sling ruksak Manfrotto Advanced Active Sling 1”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top