(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Torba Think Tank Retrospective 30

Gdje sam:Home/Foto torbe i ruksaci/Torbe za preko ramena/Torba Think Tank Retrospective 30

Torba Think Tank Retrospective 30

1.149,00 kn

Torba Think Tank Retrospective 10 je dizajnirana kako bi pomogla profesionalnim fotografima u svakoj situaciji. Think tank 10 je torba ležernog i neformalnog izgleda koja kombinira „old school“ izgled i dojam sa „new school“ tehnologijom i značajkama namijenjenim digitalnim fotoapratima.

Description

Torba Think Tank Retrospective 30 je dizajnirana kako bi pomogla profesionalnim fotografima u svakoj situaciji. Think tank Retrospective 30 je torba ležernog i neformalnog izgleda koja kombinira „old school“ izgled i dojam sa „new school“ tehnologijom i značajkama namijenjenim digitalnim fotoapratima.

Suptilan stil, veliki kapacitet i udobnost osigurala je Retrospective seriji predvodničku poziciji u industriji. Kombinacija širokog interesa i Retrospective dizajna čini ovu torbu idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Kako bi ova torba bila vodootporna, sva tkanina sa vanjske strane je tretirana izdržljivim vodootpornim premazom (DWR), dok je donja strana premazana poliuretanom. Materijal izrade je 100% pamučno platno.

Značajke:

  • Idealna za DSLR sa gripom i spojenim zoom objektivom
  • Može nositi 3-4 objektiva u glavnom sa 2 DSLR tijela u prednjim pretincima
  • Minimalistička vanjština vješto skriva skupu foto opremu u unutrašnjosti
  • Posebni preklopni zatvarač na čičak eliminira zvuk pri otvaranju i zatvaranju torbe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Torba Think Tank Retrospective 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top