(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Messenger torba Manfrotto Windsor Medium MB LF-WN-MM

Gdje sam:Home/Foto torbe i ruksaci/Messenger torbe/Messenger torba Manfrotto Windsor Medium MB LF-WN-MM

Messenger torba Manfrotto Windsor Medium MB LF-WN-MM

879,00 kn

Messenger torba Manfrotto Windsor Medium može nositi DSLR sa 70-200 mm objektivom te 2-3 dodatna objektiva, dok se 15“ laptop nosi u odvojenom podstavljenom pretincu. Sve osobne stvari mogu se sigurno spremiti u unutarnje i vanjske pretince sa patentnim zatvaračem.

Description

Messenger torba Manfrotto Windsor Medium MB LF-WN-MM je moderno dizajniran klasik koji je savršen za nošenje foto-opreme. Sa svojim retro izgledom, detaljima od prave kože i elegantnom kombinacijom tkanina, ova torba je idealna za izlete. Podstavljeena unutrašnjost torbe ukrašena je kariranim uzorkom, čime se odaje počast bezvremenskom Britanskom stilu.

Messenger torba Manfrotto Windsor Medium može nositi DSLR sa 70-200 mm objektivom te 2-3 dodatna objektiva, dok se 15“ laptop nosi u odvojenom podstavljenom pretincu. Sve osobne stvari mogu se sigurno spremiti u unutarnje i vanjske pretince sa patentnim zatvaračem. Prilagodljivi remen za nošenje preko ramena sa jastučićem osigurava dodatnu udobnost, a patentni zatvarač na vrhu torbe osigurava brz i lagan pristup vašoj foto-opremi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Messenger torba Manfrotto Windsor Medium MB LF-WN-MM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top