(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Messenger torba Manfrotto Windsor Small MB LF-WN-MS

Gdje sam:Home/Foto torbe i ruksaci/Messenger torbe/Messenger torba Manfrotto Windsor Small MB LF-WN-MS

Messenger torba Manfrotto Windsor Small MB LF-WN-MS

749,00 kn

Messenger torba Manfrotto Windsor Small namijenjena je nošenju mirrorless tijela sa spojenim 24-70 mm objektivom te 2 dodatna objektiva, a ima i podstavljeni pretinac za nošenje tableta.

Description

Messenger torba Manfrotto Windsor Small MB LF-WN-MS je moderno dizajniran klasik koji je savršen za nošenje foto-opreme. Sa svojim retro izgledom, detaljima od prave kože i elegantnom kombinacijom tkanina, ova torba je idealna za izlete. Podstavljena unutrašnjost torbe ukrašena je kariranim uzorkom, čime se odaje počast bezvremenskom Britanskom stilu.

Messenger torba Manfrotto Windsor Small namijenjena je nošenju mirrorless tijela sa spojenim 24-70 mm objektivom te 2 dodatna objektiva, a ima i podstavljeni pretinac za nošenje tableta. Sve osobne stvari mogu se sigurno spremiti u unutarnje i vanjske pretince sa patentnim zatvaračem. Prilagodljivi remen za nošenje preko ramena sa jastučićem osigurava dodatnu udobnost, a patentni zatvarač na vrhu torbe osigurava brz i lagan pristup vašoj foto-opremi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Messenger torba Manfrotto Windsor Small MB LF-WN-MS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top