(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Manfrotto Befree One kompaktni aluminijski stativ sa kuglastom glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Manfrotto Befree One kompaktni aluminijski stativ sa kuglastom glavom

Manfrotto Befree One kompaktni aluminijski stativ sa kuglastom glavom

1.179,00 kn

Manfrotto Befree One je kompaktni aluminijski stativ sa kuglastom glavom. Befree je novi i inovativni stativ namijenjen prvenstveno fotografima koji vole putovati. Kompaktan, lagan i lako prenosiv idealan je za putovanja.

Description

Manfrotto Befree One je kompaktni aluminijski stativ sa ball glavom. Befree je novi i inovativni stativ namijenjen prvenstveno fotografima koji vole putovati. Kompaktan, lagan i lako prenosiv idealan je za putovanja.

Manfrotto Befree je najmanji stativ Befree serije koji lako stane u ručnu prtljagu ili ruksak. Zahvaljujući jedinstvenom preklopnom mehanizmu, noge ovog stativa se lako preklapaju preko glave stativa, tako da se centralni stup zajedno sa glavom okrene naopako. Sklopljen, ovaj stativ je samo 32 cm dug.

Mala veličina i prenosivost ne kompromitiraju čvsrtinu ovog stativa. Manfrotto Befree omogućava hvatanje savršeno oštrih slika držeći vaš fotoaparat čvrsto u mjestu. Nova aluminijska ball glava je čvrsta, brza i jednostavna za rukovanje. Manfrotto Befree ima nosivost od 2,5 kg, garantirajući time stabilnost i čvrstoću fotoaparatima sa dužim zoom objektivima.

Vrhunski talijanski dizajn i fina obrada još su jedna od značajki koje dodatno ističu ovaj stativ. Odličan dodatak za fotografe koji žele izraziti svoj jedinstveni foto stil.

Manfrotto Befree One – značajke:

  • lagan, kompaktan i lako prenosiv
  • samo 32 cm dug dok je sklopljen
  • nosivost do 2,5 kg
  • 4 sekcije nogu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manfrotto Befree One kompaktni aluminijski stativ sa kuglastom glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top