(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Manfrotto Compact Light stativi MKCOMPACTLT

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Manfrotto Compact Light stativi MKCOMPACTLT

Manfrotto Compact Light stativi MKCOMPACTLT

489,00 kn

Compact Light stativi su najlakši stativi u Manfrotto Compact seriji i veličinom su između mini stativa i stativa standradne veličine. Dizajnirani su za korištenje sa kompaktnim i mirrorless fotoaparatima i zahvaljujući svojim malim dimenzijama i nezamjetnoj težini, možete ih svugdje nositi. Sa univerzalnim 1/4 navojem i novom quick wheelom možete namontirati vaš fotoaparat u sekundama.

Description

Manfrotto Compact Light stativi MKCOMPACTLT

Manfrotto Compact Light stativi su najlakši stativi u Manfrotto Compact seriji i veličinom su između mini stativa i stativa standradne veličine. Dizajnirani su za korištenje sa kompaktnim i mirrorless fotoaparatima i zahvaljujući svojim malim dimenzijama i nezamjetnoj težini, možete ih svugdje nositi. Sa univerzalnim 1/4 navojem i novom quick wheelom možete namontirati vaš fotoaparat u sekundama. Ugrađena ball glava sa jednom ručkom najbolje je rješenje za brzo pozicioniranje fotoaparata.

Manfrotto Compact Light stativi mogu se, zahvaljujući univerzalnom 1/4 navoju, koristiti sa najrazličitijim fotoaparatima ili digitalnim uređajima do 1,5 kg uključjući iPhone (potreban KLYP+ adapter). Ako koristite početnički DSLR sa Light kompaktnim stativom preporučamo korištenje isključivo standardnog kit objektiva kako bi se zadržale performanse koje biste imali sa lakšim fotoaparatima.

Ako posjedujete fotoaparat sa malom površinom oko navoja za montiranje, u svakom Compact Light boxu naći ćete posebni adapter koji služi za povećanje površine oko navoja takvih modela fotoaparata, time osiguravajući bolju montažu fotoaparata na stativ i maksimalnu stabilnost.

Ovi stativi dolazi u 4 boje; crnoj, bijeloj, crveno-sivoj i rozo-sivoj kombinaciji. Crni i crveni stativ dolaze sa podstavljenim torbama crne boje, dok bijeli i rozi stativi dolaze u bijelim torbama. Kako biste zaštitili stativ od površinskih oštećenja i promjene boje, preporučamo čišćenje običnom bijelom gumicom. Proizvodi za čišćenje i voda mogu oštetiti premaz.

Značajke

  • namjenjen za kompaktne i mirrorless fotoaparate
  • najlakši stativ Compact serije
  • adapter za lakše pričvršćivanje fotoaparata
  • dolazi u 4 boje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manfrotto Compact Light stativi MKCOMPACTLT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top