(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Gitzo monutaineer GT0532 karbonski sa 4 sekcije

Gdje sam:Home/Stativi/Foto stativi/Stativ Gitzo monutaineer GT0532 karbonski sa 4 sekcije

Stativ Gitzo monutaineer GT0532 karbonski sa 4 sekcije

3.779,00 kn

Stativ Gitzo monutaineer GT0532 karbonski se sastoji od carbon eXact cijevi, koje sadrže visoko kvalitetna karbonska vlakna u nižim sekcijama nogu što ovaj stativ čini čvršćim i stabilnijim od prethodnika.

Categories: , Tags: ,

Description

Stativ Gitzo monutaineer GT0532 karbonski se sastoji od carbon eXact cijevi, koje sadrže visoko kvalitetna karbonska vlakna u nižim sekcijama nogu što ovaj stativ čini čvršćim i stabilnijim od prethodnika. Stativ Gitzo monutaineer GT0532 karbonski ima nosivost od 8 kg sa maksimalnom visinom od 132 cm, a dok je sklopljen, njegova dužina je samo 32 cm.

Centralni stup ovo stativa se može odvojiti od stativa što mu omogućava spuštanje na visinu od samo 15 cm. Noge od 3 sekcije se zatežu uz pomoć twist lock mehanizma koji sadrži G-lock ultra, koji sadrži interni prsten koji sprječava ulazak čestica prašine unutar nogu stativa.

Redizajnirani vrh stativa pruža dodatnu čvrstinu dok veliki selektori na sekcijama nogu imaju veću površinu za lakši zahvat kod podešavanja kuta nogu. Kuka na dnu centralnog stupa dozvoljava dodavanje težine kako bi se povećala stabilnost stativa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Gitzo monutaineer GT0532 karbonski sa 4 sekcije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top