Stativ Gitzo Ocean GT2542LOS karbonski sa 4 sekcije

Gdje sam:Početna/Stativi/Foto stativi/Stativ Gitzo Ocean GT2542LOS karbonski sa 4 sekcije

Stativ Gitzo Ocean GT2542LOS karbonski sa 4 sekcije

11.539,00 kn

Stativ Gitzo Ocean GT2542LOS karbonski je izrađen kako bi pružio profesionalne performanse, izdržljivost bez potrebe za održavanjem i kako bi bio otporan na morsku vodu, vlagu i ostale agresivne klimatske pojave.

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Stativ Gitzo Ocean GT2542LOS karbonski je izrađen kako bi pružio profesionalne performanse, izdržljivost bez potrebe za održavanjem i kako bi bio otporan na morsku vodu, vlagu i ostale agresivne klimatske pojave. Precizno izrađeni aluminijski dijelovi imaju anti-korozivnu završnu obradu, dok posebno redizajnirani prsteni na karbonskim nogama štite svaku sekciju od zemlje, pijeska, prašine i vode.

Stativ Gitzo Ocean GT2542LOS karbonski je modularni sistematski stativ, sa ravnim diskom na vrhu koji se može zamijeniti centralnim stupom ili nekim drugim komponentama dizajniranim za posebne namjene. Zupčasta ručka za zaključavanje omogućava laku i brzu izmjenu komponenti dok sekundarni sigurnosni sustav štiti središnje komponente i spojeni fotoaparat od slučajnog oštećenja.

Kako dodatak brzini i praktičnosti tu je i Ocean G-Lock sustav kojemu je potrebna samo četvrtina okreta kako bi blokirao ili deblokirao svaku sekciju nogu stativa. Sistemski stativi su najčvršći i najstabilniji Gitzo stativi, sa brojnim dizajnerskim i konstrukcijskim značajkama koji pružaju nosivost bez premca te sigurniju i efikasniju distribuciju težine. Zašiljene baze nogu pružaju dodatnu stabilnost i sigurnost, bez žrtvovanja brzine namještanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stativ Gitzo Ocean GT2542LOS karbonski sa 4 sekcije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *