(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Gitzo traveler GK1580TQR5 karbonski sa kuglastom glavom

Gdje sam:Home/Stativi/Foto stativi/Stativ Gitzo traveler GK1580TQR5 karbonski sa kuglastom glavom

Stativ Gitzo traveler GK1580TQR5 karbonski sa kuglastom glavom

6.169,00 kn

Stativ Gitzo traveler GK1580TQR5 karbonski sa kuglastom glavom je iznimno lagan i kompaktan profesionalni karbonski stativi izrađeni na temelju Gitzovog 180° preklopnog sustava.

Categories: , Tags: ,

Description

Stativ Gitzo traveler GK1580TQR5 karbonski sa kuglastom glavom je iznimno lagan i kompaktan profesionalni karbonski stativ izrađeni na temelju Gitzovog 180° preklopnog sustava. Omogućava efikasnije iskorištavanje prostora zbog toga što se centralni sup i glava nalaze između nogu dok je stativ sklopljen.

Preporuča se za DSLR fotoaparate težine 5,5 kg sa 135 mm objektivom (maksimalno 200 mm). Serija 1 je idealna solucija za fotografe u pokretu ili fotografe kojima je lakoća i kompaktnost stativa od primarnog značaja.

Sa samo 35 cm dok je sklopljen, stativ Gitzo traveler GK1580TQR5, je najkraći stativ u cijeloj traveler kolekciji, zahvaljujući nogama sa 5 sekcija te tradicionalnim zaključavanjem nogu. Ugrađena kuglasta glava opremljena je sa QR pločicom sa dvostrukim zaključavanjem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Gitzo traveler GK1580TQR5 karbonski sa kuglastom glavom”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top