Stativ Manfrotto Befree MKBFRA4-BH aluminijski sa kuglastom glavom

Gdje sam:Početna/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto Befree MKBFRA4-BH aluminijski sa kuglastom glavom

Stativ Manfrotto Befree MKBFRA4-BH aluminijski sa kuglastom glavom

1.299,00 kn1.559,00 kn

Manfrotto Befree MKBFRA4-BH kompaktni aluminijski stativ sa ball glavom. Befree je novi i inovativni stativ namijenjen prvenstveno fotografima koji vole putovati. Kompaktan, lagan i lako prenosiv idealan je za putovanja.

Opis

Stativ Manfrotto Befree MKBFRA4-BH aluminijski sa ball glavom. Befree je novi i inovativni stativ namijenjen prvenstveno fotografima koji vole putovati. Kompaktan, lagan i lako prenosiv idealan je za putovanja.

Manfrotto Befree MKBFRA4-BH je kvalitetan stativ koji lako stane u ručnu prtljagu ili ruksak. Zahvaljujući jedinstvenom preklopnom mehanizmu, noge ovog stativa se lako preklapaju preko glave stativa, tako da se centralni stup zajedno sa glavom okrene naopako. Sklopljen, ovaj stativ je samo 40 cm dug.

Mala veličina i prenosivost ne kompromitiraju čvsrtinu ovog stativa. Manfrotto Befree omogućava hvatanje savršeno oštrih slika držeći vaš fotoaparat čvrsto u mjestu. Nova aluminijska ball glava je čvrsta, brza i jednostavna za rukovanje. Manfrotto Befree ima nosivost od 4 kg, garantirajući time stabilnost i čvrstoću fotoaparatima sa dužim zoom objektivima.

Vrhunski talijanski dizajn i fina obrada još su jedna od značajki koje dodatno ističu ovaj stativ. Odličan dodatak za fotografe koji žele izraziti svoj jedinstveni foto stil.

Stativ Manfrotto Befree MKBFRA4-BH aluminijski – značajke:

  • lagan, kompaktan i lako prenosiv
  • samo 40 cm dug dok je sklopljen
  • nosivost do 4 kg
  • 4 sekcije nogu

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stativ Manfrotto Befree MKBFRA4-BH aluminijski sa kuglastom glavom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *