Stativ Manfrotto Befree MKBFRC4-BH karbonski sa kuglastom glavom

Gdje sam:Početna/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto Befree MKBFRC4-BH karbonski sa kuglastom glavom

Stativ Manfrotto Befree MKBFRC4-BH karbonski sa kuglastom glavom

2.529,00 kn

Novi Befree karbonski stativ je namjenjen naprednim hobistima i profesionalcima koji su strastveni putnici. Ovaj stativ je još lakši i kompaktniji nego ikad. Brzo se postavlja, lagan je za uporabu i jako stabilan za hvatanje iznimno preciznih i oštrih fotografija.

Opis

Stativ Manfrotto Befree MKBFRC4-BH sa ball glavom je namjenjen naprednim hobistima i profesionalcima koji su strastveni putnici. Ovaj stativ je još lakši i kompaktniji nego ikad. Brzo se postavlja, lagan je za uporabu i jako stabilan za hvatanje iznimno preciznih i oštrih fotografija.

100% karbonske noge osiguravaju čvrstoću i laku prenosivost, dok ga njegova težina od samo 1,1 kg čini 20% lakšim od aluminijske verzije. Zahvaljujući svom jedinstvenom mehanizmu i Quick Release adapteru glave, ovaj stativ sklopljen doseže samo 40 cm.

Manfrotto Befree MKBFRC4-BH karbonski stativ dolazi sa vastitom podstavljenom torbom, tako da ga je lako nositi bilogdje. Podstava njegove torbe omogućava da se lako spakira u prtljagu bez straha od slučajnih oštećenja.

Vrhunski talijanski dizajn i fina obrada još su jedna od značajki koje dodatno ističu ovaj stativ. Odličan dodatak za fotografe koji žele izraziti svoj jedinstveni foto stil.

Stativ Manfrotto Befree MKBFRC4-BH – značajke:

  • lagan, kompaktan i lako prenosiv
  • samo 40 cm dug dok je sklopljen
  • težina od samo 1,1kg
  • nosivost 4 kg
  • 4 sekcije nogu
  • 100% karbonske cijevi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stativ Manfrotto Befree MKBFRC4-BH karbonski sa kuglastom glavom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *