(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto Compact Action MKCOMPACTACN

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto Compact Action MKCOMPACTACN

Stativ Manfrotto Compact Action MKCOMPACTACN

599,00 kn

Stativ Manfrotto Compact Action crni sa joystick glavom. Action linija kompaktnih stativa je najbolji izbor za fotografe početnike; vlasnike DSLR fotoaparata sa kit objektivom. Ergonomska glava sa joystick ručkom i kotačićem za zaključavanje jako je intuitivna i laka za uporabu. Udoban zahvat vam omogućava snimanje odličnih filmova i fotografija bez puno truda.

Description

Stativ Manfrotto Compact Action je najbolji izbor za fotografe početnike; vlasnike DSLR fotoaparata sa kit objektivom. Ergonomska glava sa joystick ručkom i kotačićem za zaključavanje jako je intuitivna i laka za uporabu. Udoban zahvat vam omogućava snimanje odličnih filmova i fotografija bez puno truda.

Inovativna kružna quick release pločica je savršena za jednostavno pričvršćivanje fotoaparata rukom bez potrebe za odvijačem. Zahvaljujući njezinom obliku, orijentacija fotoaparata nikad više neće biti problem. Kao dodatak, postoji i ručica za izmjenu između foto i film načina snimanja koja dozvoljava maksimum slobode u svakoj situaciji.

Manfrotto Compact Action stativ je dizajniran za početničke DSLR-ove sa kit objektivima, ali su kompatibilni sa svakim fotoaparatom težine do 1.5 kg kao što su kompaktni i mirrorless fotoaparati.

Ako posjedujete fotoaparat sa malom površinom oko navoja za montiranje, u svakom Compact Light boxu naći ćete posebni adapter koji služi za povećanje površine oko navoja takvih modela fotoaparata, time osiguravajući bolju montažu fotoaparata na stativ i maksimalnu stabilnost.

Compact action stativi dolaze u 3 boje: crna, crvena i bijela. Crni i crveni stativ dolaze sa podstavljenim crnim torbama dok bijeli dolazi u bijeloj podstavljenoj torbi. Kako biste očuvali i zaštitili originalnu boju preporučamo čišćenje običnom bijelom gumicom. Proizvodi za čišćenje i voda mogli bi oštetiti premaz.

Stativ Manfrotto Compact Action – značajke:

  • namjenjen za DSLRove sa kit objektivom
  • kružna quick release pločica
  • adapter za lakše pričvršćivanje fotoaparata
  • težina od samo 1,16 kg
  • 5 sekcija nogu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto Compact Action MKCOMPACTACN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top