(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto Compact Advanced MKCOMPACTADV

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto Compact Advanced MKCOMPACTADV

Stativ Manfrotto Compact Advanced MKCOMPACTADV

749,00 kn

Compact Advanced stativi uključuju inovativnu, preklopnu 3-way glavu koja jamči veliku stabilnost i preciznost pri kadriranju. Ovaj stativ namijenjen je naprednijim foto entuzijastima koji su vlasnici početničkog DSLR fotoaparata sa standardnim zoom objektivom do 200 mm. 3-way glava ima dvije neovisne i ergonomične ručke. Jedna kontroliraju panoramske pomake i nagib istovremeno dok doruga kontrolira niveliranje. Sa te dvije ručke možete lako kontrolirati sve pokrete.

Description

Stativ Manfrotto Compact Advanced uključuje inovativnu, preklopnu 3-way glavu koja jamči veliku stabilnost i preciznost pri kadriranju. Ovaj stativ namijenjen je naprednijim foto entuzijastima koji su vlasnici početničkog DSLR fotoaparata sa standardnim zoom objektivom do 200 mm. 3-way glava ima dvije neovisne i ergonomične ručke. Jedna kontroliraju panoramske pomake i nagib istovremeno dok doruga kontrolira niveliranje. Sa te dvije ručke možete lako kontrolirati sve pokrete.

Ova glava je posebno dizajnirana sa minimalnim dimenzijama kako bi se maksimizirala prenosivost. Ručke se mogu sklopiti dok se glava ne koristi, čime stativ postaje lakši i udobniji za nošenje. Visoke performanse 3-way glave u kombinaciji sa nogama stativa podjeljenima u 5 sekcija, čini advance seriju kompaktnih stativa čvrstim, ali i superiorno visokim sa dosegom od 165 cm.

Manfrotto Compact Advanced stativ je dizajniran za početničke DSLR fotoaparate sa standardnim zoom objektivom do 200 mm, ali su također kompatibilni sa svakim fotoaparatom težine do 3kg.

Ako posjedujete fotoaparat sa malom površinom oko navoja za montiranje, u svakom Compact Light boxu naći ćete posebni adapter koji služi za povećanje površine oko navoja takvih modela fotoaparata, time osiguravajući bolju montažu fotoaparata na stativ i maksimalnu stabilnost.

Compact Advanced stativi dolaze u dvije boje; crnoj i bijeloj sa podstavljenim torbama u istoj boji. Kako biste zaštitili stativ od površinskih oštećenja i promjene boje, preporučamo čišćenje običnom bijelom gumicom. Proizvodi za čišćenje i voda mogu oštetiti premaz.

Stativ Manfrotto Compact Advanced – značajke

  • namjenjen za DSLRove sa zoom objektivom
  • sklopiva 3-way glava
  • adapter za lakše pričvršćivanje fotoaparata
  • visina od 165 cm
  • 5 sekcija nogu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto Compact Advanced MKCOMPACTADV”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top