(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MK190XPRO3-3W sa MHXPRO-3W glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto MK190XPRO3-3W sa MHXPRO-3W glavom

Stativ Manfrotto MK190XPRO3-3W sa MHXPRO-3W glavom

2.299,00 kn

Manfrotto nova MK190XPRO serija stativa sadrži mehanizam za obaranje centralnog stupa koji omogućava da se njegov centralni stup, osim uobičajenog podizanja u okomitom položaju, postavi u vodoravan položaj, što otvara niz mogućnosti za kadriranje i snimanje.

Description

Manfrotto nova MK190XPRO serija stativa sadrži mehanizam za obaranje centralnog stupa koji omogućava da se njegov centralni stup, osim uobičajenog podizanja u okomitom položaju, postavi u vodoravan položaj, što otvara niz mogućnosti za kadriranje i snimanje. To čini stativ Manfrotto MK190XPRO3-3W sa MHXPRO-3W glavom izuzetno svestranim stativom, pogodnim za širok raspon primjene kod fotografiranja i snimanja.

Mehanizam za obaranje centralnog stupa je postavljen u sam vrh stativa zbog kompaktnosti, ali se centralni stup može lako i brzo podignuti kad god je potrebno. Prebacivanje između okomitog i vodoravnog položaja ne zahtijeva rastavljanje, pa to čak može biti učinjeno i dok je fotoaparat na stativu.

Zahvaljujući Qiuck Power Lock ručkama koje služe za stezanje svake pojedinačne sekcije, noge ovog stativa mogu se brzo proširiti i prilagoditi. Dizajn QPL ručki omogućava snažnije zatezanje svake sekcije što znači da je stativ stabilniji i čvršći od stativa sa tradicionalno dizajniranim ručkama. Intuitivno i ergonomsko podešavanje kuteva nogu omogućava da se svaka od nogu stativa neovisno i čvrsto postavi u bilokoji od predefiniranih kuteva, time nudeći još veću slobodu u pozicioniranju stativa.

Libela je ugrađena u sam vrh centralnog stupa u svrhu preciznog kadriranja i slobodno se rotira oko centralnog stupa, tako da se lako može postaviti na željenu poziciju, bez da zaklanja ili bude zaklonjena fotoaparatom ili glavom stativa.

Vrh stativa sadrži Easy Link konektor na kojemu ugrađeni držač može poduprijeti različite vrste video ili foto opreme (kao što su LED svjetla, bljeskalica, reflektor, ili neki drugi komad opreme) i time se ovaj stativ pretvara u praktični prijenosni studio.

MHXPRO-3W 3-way glava ima ručke na uvlačenje što je čini iznimno kompaktnom. Također sadrži i kontrolu trenja, tako da fino podešavanje kadra može biti prilagođeno težini fotoaparata.

Stativ Manfrotto MK190XPRO3-3W sa MHXPRO-3W glavom – značajke:

  • mehanizam za obaranje centralnog stupa
  • Qiuck Power Lock ručke
  • libela za precizno kadriranje
  • Easy link konektor
  • 3-way foto glava

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MK190XPRO3-3W sa MHXPRO-3W glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top