(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MK290DUA3-3W sa 804 3-way glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto MK290DUA3-3W sa 804 3-way glavom

Stativ Manfrotto MK290DUA3-3W sa 804 3-way glavom

1.829,00 kn

Stativ Manfrotto MK290DUA3-3W sa 804 3-way glavom je kombinacija čvrstine i inovativnih high-end tehničkih značajki. To je idealno rješenje koje omogućava fotografima hobistima da budu iznimno kreativni sa svojim fotografijama.

Description

Stativ Manfrotto MK290DUA3-3W sa 804 3-way glavom je kombinacija čvrstine i inovativnih high-end tehničkih značajki. To je idealno rješenje koje omogućava fotografima hobistima da budu iznimno kreativni sa svojim fotografijama. Ovaj stativ ima noge od lijevanih aluminijskih cijevi koje povećavaju čvrstoću, izdržljivost i performanse. Ručice za stezanje sekcija mogu prilagoditi jačinu stezanja kako bi neutralizirale efekte trošenja i starenja, što stativ čini funkcionalnim kroz cijeli vijek trajanja.

Ključna značajka ovog stativa je patentirani mehanizam koji omogućava obaranje centralnog stupa u horizontalan položaj, zbog čega je prikladan za širok raspon primjene. Također, četiri predefinirana kuta na koja se mogu namjestiti noge ovog stativa maksimiziraju kreativnost kod snimanja, spuštajući se čak na samu razinu tla. Gumene navlake na nogama stativa omogućavaju udoban zahvat i maksimalnu ergonomiju.

Ovaj stativ dolazi sa 804 3-way foto glavom koja ima QR pločicu za brzu izmjenu koja je posebno dizajnirana za kompaktnost i laku prenosivost. Ova patentirana glava osigurava precizno kadriranje te čvrstu podršku za srednje tešku foto-opremu. Ključna značajka ove glave su ručke na uvlačenje koje se mogu sklopiti dok glava nije u uporabi, zbog čega je kompaktnija i lakša za nošenje. Napravljena je od posebnog ADAPTO polimera zbog čega je ova glava jako lagana, ali ujedno pruža čvrstu potporu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MK290DUA3-3W sa 804 3-way glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top