(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MK290DUA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto MK290DUA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom

Stativ Manfrotto MK290DUA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom

1.829,00 kn

Stativ Manfrotto MK290DUA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom je kombinacija čvrstine i inovativnih high-end tehničkih značajki. To je idealno rješenje koje omogućava fotografima hobistima da budu iznimno kreativni sa svojim fotografijama.

Description

Stativ Manfrotto MK290DUA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom je kombinacija čvrstine i inovativnih high-end tehničkih značajki. To je idealno rješenje koje omogućava fotografima hobistima da budu iznimno kreativni sa svojim fotografijama. Ovaj stativ ima noge od lijevanih aluminijskih cijevi koje povećavaju čvrstoću, izdržljivost i performanse. Ručice za stezanje sekcija mogu prilagoditi jačinu stezanja kako bi neutralizirale efekte trošenja i starenja, što stativ čini funkcionalnim kroz cijeli vijek trajanja.

Ključna značajka ovog stativa je patentirani mehanizam koji omogućava obaranje centralnog stupa u horizontalan položaj, zbog čega je prikladan za širok raspon primjene. Također, četiri predefinirana kuta na koja se mogu namjestiti noge ovog stativa maksimiziraju kreativnost kod snimanja, spuštajući se čak na samu razinu tla. Gumene navlake na nogama stativa omogućavaju udoban zahvat i maksimalnu ergonomiju.

Ovaj stativ dolazi sa 496RC2 kuglastom glavom posebno dizajniranom za kompaktnost i olakšan prijenos. Široki sferični pokreti u kombinaciji sa QR pločicom za brzu izmjenu omogućavaju brzo i lako kadriranje. Glava je u potpunosti izrađena od aluminija sa kontrolom trenja kako bi pomogla fotografu da napravi fine prilagodbe u kompozicija, čak i sa teškom foto-opremom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MK290DUA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top