(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MK290XTA3-3W sa MH804-3W 3-way glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto MK290XTA3-3W sa MH804-3W 3-way glavom

Stativ Manfrotto MK290XTA3-3W sa MH804-3W 3-way glavom

1.369,00 kn

Stativ Manfrotto MK290XTA3-3W sa MH804-3W 3-way glavom je savršeno rješenje za fotografe hobiste koje traže čvrst i stabilan stativ.

Description

Stativ Manfrotto MK290XTA3-3W sa MH804-3W 3-way glavom je savršeno rješenje za fotografe hobiste koje traže čvrst i stabilan stativ.

290 Xtra stativi sa tri sekcije, najveći su u 290 seriji, sa aluminijskim nogama koje poboljšavaju čvrstoću, izdržljivost i performanse. Aluminijske ručice za stezanje sekcija mogu prilagoditi jačinu zatezanja kako bi spriječile preuranjeno trošenje i starenje zbog čega je stativ popuno funkcionalan kroz svoj životni vijek.

Ključna značajka ovog stativa je mogućnost izbora između četiri kuta nagiba nogu. Brzi centralni stup daje fleksibilnost te povećava odnosno smanjuje maksimalnu tj. minimalnu visinu stativa. Nova gumena navlaka na nogama stativa osigurava udoban i čvrst zahvat uz maksimalnu ergonomiju.

Ovaj stativ dolazi sa MH804-3W 3-way foto glavom koja ima QR pločicu za brzu izmjenu koja je posebno dizajnirana za kompaktnost i laku prenosivost. Ova patentirana glava osigurava precizno kadriranje te čvrstu podršku za srednje tešku foto-opremu.

Ključna značajka ove glave su ručke na uvlačenje koje se mogu sklopiti dok glava nije u uporabi, zbog čega je kompaktnija i lakša za nošenje. Novodizajnirane ergonomske ručke su napravljene od posebne gume koja olakšava zahvat. Cijela glava napravljena je od posebnog ADAPTO polimera zbog čega je jako lagana, a ujedno pruža čvrstu potporu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MK290XTA3-3W sa MH804-3W 3-way glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top