(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MK290XTA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto MK290XTA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom

Stativ Manfrotto MK290XTA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom

1.309,00 kn

Stativ Manfrotto MK290XTA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom je savršeno rješenje za fotografe hobiste koje traže čvrst i stabilan stativ.

Description

Stativ Manfrotto MK290XTA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom je savršeno rješenje za fotografe hobiste koje traže čvrst i stabilan stativ.

290 Xtra  stativi sa tri sekcije, najveći su u 290 seriji, sa aluminijskim nogama koje poboljšavaju čvrstoću, izdržljivost i performanse. Aluminijske ručice za stezanje sekcija mogu prilagoditi jačinu zatezanja kako bi spriječile preuranjeno trošenje i starenje zbog čega je stativ popuno funkcionalan kroz svoj životni vijek.

Ključna značajka ovog stativa je mogućnost izbora između četiri kuta nagiba nogu. Brzi centralni stup daje fleksibilnost te povećava odnosno smanjuje maksimalnu tj. minimalnu visinu stativa. Nova gumena navlaka na nogama stativa osigurava udoban i čvrst zahvat uz maksimalnu ergonomiju.

Ovaj stativ dolazi sa 496RC2 kuglastom glavom posebno dizajniranom za kompaktnost i olakšan prijenos. Široki sferični pokreti u kombinaciji sa QR pločicom za brzu izmjenu omogućavaju brzo i lako kadriranje. Glava je u potpunosti izrađena od aluminija sa kontrolom trenja kako bi pomogla fotografu da napravi fine prilagodbe u kompoziciji, čak i sa teškom foto-opremom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MK290XTA3-BH sa 496RC2 kuglastom glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top