(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MT055CXPRO3 karbonski sa 3 sekcije

Gdje sam:Home/Stativi/Foto stativi/Stativ Manfrotto MT055CXPRO3 karbonski sa 3 sekcije

Stativ Manfrotto MT055CXPRO3 karbonski sa 3 sekcije

1.749,00 kn

Novi Manfrotto MT055CXPRO3 karbonski stativ pruža maksimalnu čvstoću i u svojim najlakšim djelovima; remek-djelo inženjerstva dizajniran za fotografe koji žele najbolje od stativa, uz laku prenosivost.

Description

Novi stativ Manfrotto MT055CXPRO3 pruža maksimalnu čvstoću i u svojim najlakšim djelovima; remek-djelo inženjerstva dizajniran za fotografe koji žele najbolje od stativa, uz laku prenosivost. 100% karbonske cijevi i novi QPL sustav zatezanja sekcija nogu povećavaju čvstoću stativa i apsorbciju vibracija te time stabiliziraju fotoaparat u svim uvjetima. Karbonske cijevi i odljevi od magnezija smanjili su težinu ovog stativa u odnosu na ekvivalente u aluminijskoj verziji.

Manfrotto nova 055 serija stativa sadrži mehanizam za obaranje centralnog stupa koji omogućava da se njegov centralni stup, osim uobičajenog podizanja u okomitom položaju, postavi u vodoravan položaj, što otvara niz mogućnosti za kadriranje i snimanje. To čini stativ Manfrotto MT055CXPRO3 izuzetno svestranim, pogodnim za širok raspon primjene kod fotografiranja i snimanja.

Mehanizam za obaranje centralnog stupa je postavljen u sam vrh stativa zbog kompaktnosti, ali se centralni stup može lako i brzo podignuti kad god je potrebno. Prebacivanje između okomitog i vodoravnog položaja ne zahtijeva rastavljanje, pa to čak može biti učinjeno i dok je fotoaparat na stativu.

Zahvaljujući Qiuck Power Lock ručkama koje služe za stezanje svake pojedinačne sekcije, noge ovog stativa mogu se brzo proširiti i prilagoditi. Dizajn QPL ručki omogućava snažnije zatezanje svake sekcije što znači da je stativ stabilniji i čvršći od stativa sa tradicionalno dizajniranim ručkama. Intuitivno i ergonomsko podešavanje kuteva nogu omogućava da se svaka od nogu stativa neovisno i čvrsto postavi u bilokoji od predefiniranih kuteva, time nudeći još veću slobodu u pozicioniranju stativa.

Libela je ugrađena u sam vrh centralnog stupa u svrhu preciznog kadriranja i slobodno se rotira oko centralnog stupa, tako da se lako može postaviti na željenu poziciju bez da zaklanja ili bude zaklonjena fotoaparatom ili glavom stativa.

Vrh stativa sadrži Easy Link konektor na kojemu ugrađeni držač može poduprijeti različite vrste video ili foto opreme (kao što su LED svjetla, bljeskalica, reflektor, ili neki drugi komad opreme) i time se ovaj stativ pretvara u praktični prijenosni studio.

Stativ Manfrotto MT055CXPRO3 – značajke:

  • 100% karbonske cijevi
  • mehanizam za obaranje centralnog stupa
  • Quick Power Lock ručke
  • ugrađena libela za lakše pozicioniranje
  • Easy link konektor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MT055CXPRO3 karbonski sa 3 sekcije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top