(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MT190CXPRO4 karbonski sa 4 sekcije

Gdje sam:Home/Stativi/Foto stativi/Stativ Manfrotto MT190CXPRO4 karbonski sa 4 sekcije

Stativ Manfrotto MT190CXPRO4 karbonski sa 4 sekcije

3.199,00 kn

Manfrotto nova 190 serija stativa sadrži mehanizam za obaranje centralnog stupa koji omogućava da se njegov centralni stup, osim uobičajenog podizanja u okomitom položaju, postavi u vodoravan položaj, što otvara niz mogućnosti za kadriranje i snimanje.

Description

Stativ Manfrotto MT190CXPRO4 je kompaktan, lagan i čvrst karbonski stativ kvalitetne izrade.

Manfrotto nova 190 serija stativa sadrži mehanizam za obaranje centralnog stupa koji omogućava da se njegov centralni stup, osim uobičajenog podizanja u okomitom položaju, postavi u vodoravan položaj, što otvara niz mogućnosti za kadriranje i snimanje. To čini stativ Manfrotto MT190CXPRO4 izuzetno svestranim, pogodnim za širok raspon primjene kod fotografiranja i snimanja.

Mehanizam za obaranje centralnog stupa je postavljen u sam vrh stativa zbog kompaktnosti, ali se centralni stup može lako i brzo podignuti kad god je potrebno. Prebacivanje između okomitog i vodoravnog položaja ne zahtijeva rastavljanje, pa to čak može biti učinjeno i dok je fotoaparat na stativu.

Zahvaljujući Qiuck Power Lock ručkama koje služe za stezanje svake pojedinačne sekcije, noge ovog stativa mogu se brzo proširiti i prilagoditi. Dizajn QPL ručki omogućava snažnije zatezanje svake sekcije što znači da je stativ stabilniji i čvršći od stativa sa tradicionalno dizajniranim ručkama. Intuitivno i ergonomsko podešavanje kuteva nogu omogućava da se svaka od nogu stativa neovisno i čvrsto postavi u bilokoji od predefiniranih kuteva, time nudeći još veću slobodu u pozicioniranju stativa.

Libela je ugrađena u sam vrh centralnog stupa u svrhu preciznog kadriranja i slobodno se rotira oko centralnog stupa, tako da se lako može postaviti na željenu poziciju, bez da zaklanja ili bude zaklonjena fotoaparatom ili glavom stativa.

Vrh stativa sadrži Easy Link konektor na kojemu ugrađeni držač može poduprijeti različite vrste video ili foto opreme (kao što su LED svjetla, bljeskalica, reflektor, ili neki drugi komad opreme) i time se ovaj stativ pretvara u praktični prijenosni studio.

Stativ Manfrotto MT190CXPRO4 – značajke:

  • mehanizam za obaranje centralnog stupa
  • Qiuck Power Lock ručke
  • libela za precizno kadriranje
  • Easy link konektor
  • karbonska izrada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MT190CXPRO4 karbonski sa 4 sekcije”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top