Stativ Manfrotto MK290XTC3-BH karbonski sa 496RC2 kuglastom glavom

Gdje sam:Početna/Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto MK290XTC3-BH karbonski sa 496RC2 kuglastom glavom

Stativ Manfrotto MK290XTC3-BH karbonski sa 496RC2 kuglastom glavom

2.279,00 kn

Stativ Manfrotto MK290XTC3-BH karbonski sa sa 496RC2 kuglastom glavom predstavlja idealnu kombinaciju čvrstine i lakoće – ovo je prvi ekstra čvrsti stativ namijenjen fotografima hobistima.

Opis

Stativ Manfrotto MK290XTC3-BH karbonski sa 496RC2 kuglastom glavom predstavlja idealnu kombinaciju čvrstine i lakoće – ovo je prvi ekstra čvrsti stativ namijenjen fotografima hobistima.

Ovaj stativ je najveći karbonski stativ u 290 seriji s nogama izrađenim od karbonskog kompozita koji stativu daje čvrstinu i stabilnost potrebnu za podrško teškoj foto-opremi. Ručice za stezanje sekcija su napravljene od magnezija kako bi što bolje izdržale efekte starenja i trošenja.

Ključna značajka ovog stativa je mogućnost izbora između četiri predefinirana kuta nagiba nogu. Brzi centralni stup daje fleksibilnost te povećava odnosno smanjuje minimalnu tj. maksimalnu visinu stativa. Nova gumena navlaka na nogama stativa osigurava udoban i čvrst zahvat uz maksimalnu ergonomiju.

Stativ Manfrotto MK290XTC3-BH karbonski sa tri sekcije i kuglastom glavom dolazi sa futrolom za nošenje.

496RC2 kuglasta glava ovog stativa posebno je dizajnirana za kompaktnost i olakšan prijenos. Široki sferični pokreti u kombinaciji sa QR pločicom za brzu izmjenu omogućavaju brzo i lako kadriranje. Glava je u potpunosti izrađena od aluminija sa kontrolom trenja kako bi pomogla fotografu da napravi fine prilagodbe u kompozicija, čak i sa teškom foto-opremom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stativ Manfrotto MK290XTC3-BH karbonski sa 496RC2 kuglastom glavom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *