Stativ Manfrotto MKC3-P02 sa kuglastom glavom

Gdje sam:Početna/Artikli na akciji, Stativi sa glavom, Stativi, Foto stativi/Stativ Manfrotto MKC3-P02 sa kuglastom glavom

Stativ Manfrotto MKC3-P02 sa kuglastom glavom

699,00 kn 489,00 kn

Stativ Manfrotto MKC3-P02 Photo Kit je stativ iz kompaktne serije Manfrottovih stativa, sa ugrađenom kuglastom glavom (Ball head) koja omogućava brzo mijenjanje položaja kamere, u bilo kojem smjeru, te brzo prebacivanje iz horizontalnog u okomiti položaj.

Opis

Stativ Manfrotto MKC3-P02 je stativ iz kompaktne serije Manfrottovih stativa, sa ugrađenom kuglastom glavom (Ball head) koja omogućava brzo mijenjanje položaja kamere, u bilo kojem smjeru, te brzo prebacivanje iz horizontalnog u okomiti položaj. Glava ima jednostavnu kontrolu zaključavanja kako bi kamera čvrsto stajala u odabranom položaju.

Pomoću Quick release sistema fotoaparat možete brzo skinuti ili pričvrstiti na stativ.

Stativ ima noge sa 5 sekcija koje se mogu neovisno pomicati i time prilagođavati bilo kakvim neravninama na terenu.

Kompaktna serija Manfrottovih stativa je dizajnirana s namjerom da budu idealan prvi stativ: jednostavan za korištenje, montiranje kamere, razvlačenje i sastavljanje, ultra-prenosiv kada je zatvoren, a ipak visok i praktičan za korištenje, te dovoljno čvrst za korištenje sa kamkorderima, kompaktnim ili DSLR fotoaparatima sa kit objektivom.

Značajke:

  • kuglasta glava
  • maksimalna visina od 165 cm
  • noge sa 5 sekcija
  • nosivost 1,5 kg
  • težina stativa 1 kg