(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Mannfroto 535 karbonski sa MVH500A fluidnom glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Video stativi/Stativ Mannfroto 535 karbonski sa MVH500A fluidnom glavom

Stativ Mannfroto 535 karbonski sa MVH500A fluidnom glavom

7.289,00 kn

Stativ Mannfroto 535 karbonski sa MVH500A fluidnom glavom čine lagani fluidni video sustav MVK500C. Ovaj video sustav uključuje fluidnu video glavu sa 60 mm polukuglom, karbonski video stativ sa 75 mm utorom za polukugle, adpter koji pretvara 75 mm utor u 60 mm te podstavljenu futrolu za nošenje.

Description

Stativ Manfrotto 535 karbonski sa MVH500A fluidnom glavom

Stativ Manfrotto 535 karbonski sa MVH500A fluidnom glavom čini lagani fluidni video sustav MVK500C. Ovaj video sustav uključuje fluidnu video glavu sa 60 mm polukuglom, karbonski video stativ sa 75 mm utorom za polukugle, adpter koji pretvara 75 mm utor u 60 mm te podstavljenu futrolu za nošenje.

MVH500A je lagana glava sa širokom platformom i kliznom pločicom namijenjena tijelima HDSLR kamera koja osigurava mirne pokrete i fino ugađanje foto opremi težine do 5 kg.

Ova glava ima 60 mm polukuglu za montiranje na video stativ koja može i zamijeniti 701HD video glavu i profesionalne fluidne spremnike na horizontalnoj i vertikalnoj osi što osigurava preciznost i mirnoću svakog pokreta.

Brže, lakše i sigurnije korištenje jamči bočni sustav zaključavanja i klizna QR pločica koja se spaja sa glavom od gore, bez potrebe za poravnavanjem. Sekundarni sigurnosni sustav nije ni potreban u ovom slučaju jer bočni sustav zaključavanja omogućava brže i jednostavnije odvajanje kamere od glave stativa.

Uteg za protutežu od 2,4 kg može podržati do 5kg opreme, a Easy Link 3/8 konektor omogućava montiranje eksternog monitora ili neke druge dodatne opreme.

535 je karbonski video stativ hibridnog dizajna sa nogama koje se sastoje od jedne cijevi te 75 mm utora za video glavu sa polukuglom. Karbonske cijevi čine ovaj stativ laganim, stabilnim i čvrstim, dok magnezijski odljevi dodatno smanjuju težinu.

Svaka od nogu ovog stativa može se brzo i lako postaviti u jedan od 3 predefinirana kuta (23° – 50° – 70°). Ključna značajka ovog stativa je fleksibilnost u visini (od 27 cm do 171 cm) što čini ovaj stativ jedinstvenim na tržištu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Mannfroto 535 karbonski sa MVH500A fluidnom glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top