(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto 546GB aluminijski sa 3 sekcije

Gdje sam:Home/Stativi/Video stativi/Stativ Manfrotto 546GB aluminijski sa 3 sekcije

Stativ Manfrotto 546GB aluminijski sa 3 sekcije

5.129,00 kn

Profesionalni stativ Manfrotto 546GB aluminijski sa 3 sekcije je iznimno čvrst i stabilan stativ nosivosti do 20 kg koji ima ugrađen aluminijski utor za glave sa 75 mm polukuglom.

Description

Profesionalni stativ Manfrotto 546GB aluminijski sa 3 sekcije je iznimno čvrst i stabilan stativ nosivosti do 20 kg koji ima ugrađen aluminijski utor za glave sa 75 mm polukuglom. Stativ ima i teleskopski groud-level spreader koji pomaže u preciznom namještanju kutova nogu. Ručke za zaključavanje sekcija su sigurne i pouzdane, a gumene navlake na bazama nogu pružaju čvrsto uporište na ravnim podovima i na neravnom terenima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto 546GB aluminijski sa 3 sekcije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top