(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62834915-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stativ Manfrotto MVT502AM aluminijski sa MVH500A fluidnom glavom

Gdje sam:Home/Stativi sa glavom, Stativi, Video stativi/Stativ Manfrotto MVT502AM aluminijski sa MVH500A fluidnom glavom

Stativ Manfrotto MVT502AM aluminijski sa MVH500A fluidnom glavom

3.829,00 kn

Stativ Manfrotto MVT502AM aluminijski sa MVH500A fluidnom glavom čini lagani fluidni video sustav MVK500AM. Ovaj video sustav dolazi sa postavljenom futrolom za nošenje preko ramena.

Description

Stativ Manfrotto MVT502AM aluminijski sa MVH500A fluidnom glavom čini lagani fluidni video sustav MVK500AM. Ovaj video sustav dolazi sa postavljenom futrolom za nošenje preko ramena.

MVH500A je lagana glava sa širokom platformom i kliznom pločicom namijenjena tijelima HDSLR kamera koja osigurava mirne pokrete i fino ugađanje foto opreme težine do 5 kg. Ova glava ima 60 mm polukuglu za montiranje na video stativ koja može zamijeniti 701HD video glavu i profesionalne fluidne spremnike na horizontalnoj i vertikalnoj osi što osigurava preciznost i mirnoću svakog pokreta.

Brže, lakše i sigurnije korištenje jamči bočni sustav zaključavanja i klizna QR pločica koja se spaja sa glavom od gore, bez potrebe za poravnavanjem. Sekundarni sigurnosni sustav nije ni potreban u ovom slučaju jer bočni sustav zaključavanja omogućava brže i jednostavnije odvajanje kamere od glave stativa. Uteg za protutežu od 2,4 kg može podržati do 5 kg opreme, a Easy Link 3/8 konektor koji omogućava montiranje eksternog monitora ili neke druge dodatne opreme.

MVT502AM video stativ je tradicionalni aluminijski stativ je dizajniran da bude intuitivan i lagan za korištenje. Teleskopske noge ovog stativa čine ga još kompaktnijim i lakšim. Inovativni profil nogu ovog stativa i redizajnirane ručke za zaključavanje sekcija pružaju visok nivo čvrstoće i stabilnosti. First-stage spreader ima poboljšanu ergonomiju za jednostavnije korištenje dok gumene navlake na bazama nogu poboljšavaju prianjanje na svakom terenu ili podu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stativ Manfrotto MVT502AM aluminijski sa MVH500A fluidnom glavom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top